Bullock és Reeves újra közös filmben

Tizenkét év telt el azóta, hogy Sandra Bullock és Keanu Reeves együtt játszott a Féktelenülben: a filmben, mely mindkettejük számára biztosította a világhírt. Most újra együtt játszanak, ezúttal egy romantikus történetetben, A ház a tónál címűben (The Lake House, hazai bemutató: augusztus 10.) vállaltak főszerepet.
Úgy került hozzám a forgatókönyv, hogy nem tudtam, kit kértek fel a férfi főszerepre. Első olvasásra érdekesnek tűnt az anyag, és amikor megtudtam, hogy Keanut is megkeresték, azt mondtam, csak akkor vállalom, ha ő is vállalja. Még szerencse, hogy így is lett” - mesélte Sandra Bullock újságíróknak.
 
Arra a kérdésre, hogy nagyon más-e ez a film, mint a Féktelenül volt, Bullock így felelt: „Azért szerettem volna Keanuval együtt játszani, mert a Féktelenülben tulajdonképpen alig voltak közös jeleneteink. Mi ketten voltunk a főszereplők, de főleg külön dolgoztunk. Erre most itt ez a film, amiben két szerelmes ugyanabban a házban él, de más időpontban. Szóval a busz helyett ház, de megint nem egyszerű ügy, hogy a kamerák előtt hogyan találkozzunk. Sőt nehezebb, mint a buszon volt...” 
 
Keanu Reeves más okot talált a szerep eljátszására: a 41 éves színész úgy érzi, a természetfeletti elemekkel tűzdelt romantikus film - bár nyilvánvalóan lehetetlen - nagyon hasonlít az életére, úgy érzi, mintha róla szólna. Nyilatkozatai szerint, bár továbbra is gyászolja 1999-ben halva született lányát és a lány anyját, aki két évvel később autóbalesetben hunyt el, de feleséget és gyereket szeretne. 
 
Sokat töprengek azon, milyen volna az életem, ha ők élnének. Hiányzik mindaz, amire nélkülük sosem fog sor kerülni. Nem igazság, ami történt. Abszurd. De már igyekszem kevesebbet egyedül lenni, és előbb-utóbb lesz új családom. Fordulóponthoz értem: most már ki tudom mondani, hogy az életnek tovább kell mennie” - mondta Reeves. 
 
A színész, akinek eddig saját lakása sem volt, folyton költözött, szállodai lakosztályokban és lakókocsikban élt, megvásárolta első otthonát. Akárcsak a Ház a tónál című filmben, melyben egy magányos férfi házat vásárol, és rá is talál a szerelemre. Igaz, elérhetetlen távolságra: álmai nője ugyanabban a házban lakik, de egy másik időben. 
 
 
 
(IC Press) 
2006.06.09
|


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
P
20
Szo
21
18:15
Légy a Valentinom!
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:20
Ilyen az élet
amerikai vígjáték, 2010
18:20
P.S. I Love You
amerikai romantikus vígjáték, 2007
18:35
Thelma
norvég horror, 2017
18:40
Bűnvadászok
olasz akcióvígjáték, 1976
Marissa Nadler (USA) ma az A38-on. Massachusetts érzékeny hangja elér Budapestre. @marissa_nadler @a38ship #marissanadler
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.