Kidman nem terhes, de férjhez menni készül

Nicole Kidman cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint azért készül hozzámenni szerelméhez, Keith Urban country énekeshez, mert gyermeket vár tőle.
Egy korábbi - e héten történt - bejelentés szerint a pár vasárnap házasodik össze a Sydney-beli Mary MacKillop kápolnában, majd a Fidzsi-szigetekre repülnek nászútra - ahogy azt már régóta tervezték. 
 
Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét itthon lehetünk, Ausztráliában. Azért tértünk haza, hogy itt keljünk egybe családi és baráti körben” - áll a június 20-án kelt közleményben. A színésznő azonban ragaszkodik hozzá, hogy a hirtelen nyélbe ütött lagzinak semmi köze nincs semmiféle terhességhez. 
 
Ez a pletyka hónapról hónapra előkerül az utóbbi egy-két évben. Higgyék el nekem: Nicole nagyon vallásos, és soha nem tenne ilyet” - közölte Kidman szóvivője, Catherine Olim a New York Daily News nevű lappal. 
 
A bulvársajtó már hónapok óta találgatja, vajon mikor megy már hozzá szerelméhez a Moulin Rouge sztárja. A végre lezajló boldog eseményre a hétvégén több mint 200 vendéget várnak, köztük olyan sztárokat, mint Naomi Watts, Hugh Jackman, Russell Crowe vagy Baz Luhrmann. A pár állítólag az összes meghívottat megkérte, hogy ne vásároljanak nászajándékot (nekik úgyis mindenük megvan) - az erre szánt összeget inkább ajánlják fel az általuk is támogatott jótékonysági szervezeteknek. 
 
 
 
(wenn) 
2006.06.22
|


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
18:10
Belle és Sébastien
francia családi film, 2013
18:10
A szlogengyáros családanya
amerikai életrajzi filmdráma, 2005
18:15
18:15
Godzilla
amerikai sci-fi akciófilm, 1998
18:25
Mátrix - Forradalmak
amerikai sci-fi, 2003
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.