Garfield 2.

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (408)
Garfield, a lusta macska kétségkívül az egyik legviccesebb rajzolt karakter a világon, így félig életre keltett és szarkazmusától megfosztott gyerekverziója is éppen elég szórakoztatóra sikerült, hogy kibírjon egy folytatást is.
Én még most sem vagyok megbarátkozva a gondolattal, hogy miért kellett Garfield macska számítógéppel éltre keltett verzióját élő szereplők közé helyezni, amikor olyan remek egész estés animációs filmek születnek zsinórban, de ha ezen túlteszi magát az ember, akkor kezdődhet a ráismételt kaland. Macskánk gazdája, Jon ugyanis szerelme, a szexi állatorvoslány után Londonba lódul, de Garlfield titokban vele utazik, hogy megakadályozza a készülő frigyet - mert melyik háziállat szeretne állatorvost a családba? Én például most viszem a kutyát oltatni, az is egy külön kaland lesz, mert szegény a kulcslyukon keresztül is próbál kimászni a váróból, ha odáig eljutunk egyáltalán. Lényeg a lényeg, cicánkat Angliában összekeverik a helyi macskaarisztokrácia egyik, színre és súlyra hasonló, ám habitusra homlokegyenest különböző tagjával, és ebből lesz a sok móka és helyzetkomikum, mivel a másik macska egy hatalmas vagyon örököse, és mint ilyen, veszélyben mind a kilenc élete! 
 
Persze Garfield önmagában is aranybánya egy vígjátékhoz: elég, ha gyakran sütik el a lasagnás poénokat, és kellőképpen sokszor rúgatják seggbe Odie kutyát, akihez Till Atilla magyar hangjával felszerelt macskánkat oly ambivalens kapcsolat fűzi, most pedig a britek kárára is el lehet sütni néhány viccet. A kölkök garantáltan imádni fogják, az őket elkísérő felnőttek pedig mérsékelten fognak szórakozni - de ki akarja magát jól érezni? 
 
Vízer
2006.07.26
|
Garfield: A Tale of Two Kitties
amerikai családi film, 78 perc, 2006
Imádnivaló dagadt macskánk ezúttal Angliában és véletlen szerepcserében kavarja a lasagnét, egy jelentős vagyon elkényeztetett örökösének veszélyeztetett vörös bundájában...
Rendező:

Tim Hill

Színész:

Breckin Meyer
(Jon Arbuckle)

Jennifer Love Hewitt
(Liz)

Billy Connolly
(Dargis)

Ian Abercrombie
(Smithee)

Roger Rees
(Mr. Hobbs)

Lucy Davis
(Abby)

Jane Carr
(Mrs. Whitney)

Oliver Muirhead
(Mr. Greene)

Forgalmazza: InterCom
(8 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
18:15
Koreai rulett
dél-koreai akciófilm, 2013
18:25
Csokoládé
angol romantikus film, 2000
18:30
Virágvölgy
magyar film, 2018
18:35
Inferno
amerikai-japán-magyar-török thriller, 2016
18:40
Fák jú, Tanár úr! 3.
német vígjáték, 2017
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.