BloodRayne

est.hu:
3/10
|
olvasói
7/10 (61)
Manapság olyan kapósak a vámpírlányok a filmesek körében, mint a betonbunkerek Gázában: egyszerűen nem érdemes - pontosabban képtelenség - nélkülük élni.
Kate Beckinsale (Underworld 1-2.) óta tudjuk, hogy egy jó mozgású vérszopóka nemcsak a világot képes megmenteni mindennemű gonosztól, de a nézőket is maradéktalanul elszórakoztatja, hogy a kritikusokról ne is beszéljünk... 
 
Tudja ezt Uwe Boll német rendező is, akit egyesek legszívesebben a D film koronázatlan királyához, Ed Woodhoz hasonlítanak: a kistermetű irodalmár-közgazdász-filmes neve egy jobb lexikonban valahol az ösztönös zseni és a kétbalkezes idióta szócikkek kereszteződésében található, számítógépes játékokból adaptált munkái mérvadó adatbázisokban rendszerint a legrosszabb száz között végzik. Ez a furcsa tényállomány azonban nem akadályozhat meg minket, felelőtlen nyári mozistákat abban, hogy felhőtlenül szórakozzunk a félig ember, félig vámpír (dhampir) Rayne kisasszony (Kristanna Loken - Terminátor 3.) tizenhetedik századi romániai kalandjain. A kardforgató csinosság ezennel nem a szászok, nem a székelyek, nem a csángók és nem is a szekusok, hanem tulajdon apja, a Vámpírkirály (Ben Kingsley - Schindler listája, Twist Olivér) ellen harcol, hogy alaposan megbosszulja anyja halálát. Segítségére van ebben egy csapat hollywoodi nagyágyú (Michael Madsen, Billy Zane, Michelle Rodriguez), akik úgy ingáznak A és B filmek között, mint Kállay miniszterelnök anno a nagyhatalmak között. 
 
Akit a sok történelmi hasonlat sem győzött meg, az bízza magát a tömény akcióra, és a joystick helyett markolja meg bátran a pattogatott kukoricát! 
 
csmozi
20 July 2006
|
(4 kép)


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
22:55
Boys Of Abu Ghraib
amerikai filmdráma, 2014
22:55
23:00
Túl mindenen
amerikai akciófilm, 2003
23:00
Rampage: Tombolás
amerikai sci-fi akciófilm, 2018
23:00
Standoff
amerikai thriller, 2016
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.