Mel Gibson elvonóra megy

Az ötven éves sztár azt követően döntött így, hogy múlt pénteken ittas vezetés miatt letartóztatták. Botrányos viselkedése miatt már másnap bocsánatot kért, most pedig jelentkezett egy rehabilitációs programra is, ahol alkoholproblémái miatt fogják kezelni.
Mint arról több helyen is beszámoltak, Gibson autójával múlt péntek reggel Malibu utcáin tekergett (a megengedett 80 helyett 128 kilométer/órás sebességgel), amikor ittas vezetés gyanúja és gyorshajtás miatt letartóztatták a Los Angeles-i seriffiroda járőrei. Az Oscar-díjas színész ellenállást tanúsított, majd dührohamot kapott, trágár szavakkal szidta az intézkedő rendőröket és állítólag antiszemita megjegyzéseket is tett. Miután óvadék ellenében szabadult, Gibson egy szombati közleményben bocsánatot kért viselkedéséért. 
 
„Letartóztatásomkor úgy viselkedtem, mint egy olyan ember, aki teljesen elvesztette az önkontrollját. Olyan megvetendő dolgokat mondtam, hogy én magam is alig akarom elhinni. A velem szemben eljáró tiszt csak a munkáját végezte, és szerencsésnek érezhetem magam, hogy letartóztattak, mielőtt kárt tettem volna másokban. Szégyent hoztam magamra és a családomra ezzel a méltatlan viselkedéssel, amiért őszintén bocsánatot kérek. Sajnos egész felnőtt életemben küzdöttem az alkoholizmussal” – áll a bocsánatkérő nyilatkozatban. 
 
Hogy a színész mindezt mennyire komolyan gondolja, arról szóvivője szavai tanúskodnak, aki nemrég bejelentette, hogy Gibson jelentkezett egy rehabilitációs programra, melynek során alkoholproblémáit fogják kezelni. Hogy a kezelés mennyi ideig fog tartani, és pontosan milyen fajta elvonóról van szó, a szóvivő nem árulta el. 
 
A színészt tettei miatt várhatóan szeptember 28-án fogják vád alá helyezni. Új rendezése, az Apocalypto az eddig tervezett nyári bemutató helyett december 8-án kerül az amerikai mozikba. A film a 3000 éves ősi maja kultúra hanyatlásának történetét meséli el. 
 
 
 
(est.hu összeállítás) 
2006.08.01
|


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
19:50
19:55
James Bond: Skyfall
angol-amerikai akciófilm, 2012
19:55
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
20:00
A tökéletes trükk
amerikai-angol filmdráma, 2006
20:00
Zuhanás a szerelembe
amerikai romantikus dráma, 1984
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.