Karate tigris 1. - Nincs irgalom

olvasói
7/10 (10)
Van Damme-mal az a bajom, hogy nála egyszerűbben talán csak Johny Bravo látja a világot, de egy rajzfilmfigurának ez elnézhető, ha nem kötelező.
Hőzelheffnél talán csak ő tud komolyabban a kamerába mondani közhelyeket, de, míg Déviden látszik, hogy egy generációs csapdából kimászni képtelen hájikon, akit elcsapott a jól fizető sorozatláz, Jean arcán csak a homályos butaság tükröződik, premier plánban. Házelnussz tudja, hogy azt kell mondania, amit, Van Damme, viszont elhiszi, amit mond, megdöbbentő!
 
Szerencsére ez a film csak kisebb részben szól róla, főszereplőnk Jason, az óriási Bruce Lee rajongó, akinek olyan fizimiskája van, mint a férfi Halász Juditnak. Apja Los Angelesben karateedző, s a hagyományos stílus követője. Apa és fia között azonban kenyértörésre kerül sor, amikor az apa sérült lábbal azzal a dilemmával kerül szembe, hogy folytassa-e az edzősködést. Erőteljes nyomást gyakorol rá egy keleti-parti bűnözőcsoport, melynek komoly érdekeltsége van a full-contact karate üzletben. Bizonyára hatalmas pénzről van szó. 
 
Természetesen a főgonoszt Ivánnak hívják, és ő a Van Damme. Jason szégyelli apja gyávaságát és nem hajlandó abbahagyni a sportot. RJ, a legjobb barátja javaslatára ezért belépnek a helyi karate klubba. Jason úgy dönt, hogy felkeresi Bruce Lee sírját, és útmutatást kér a halott bajnoktól. Ezt követően Jason fáradtságtól szédülten megpillantja Bruce Lee szellemét, aki elkezdi tanítani olyan titkokra, amelyekről előadásain soha nem esett szó... 
 
Na, itt komolyan elgondolkodtam azon, hogy megnézem megint ezt a szemetet, és még most sem tettem le róla igazán, elvégre sokat tanulhat az ember egy szellemkirálytól. 
 
háopépé
2006.09.04
|
No Retreat, No Surrender
amerikai-hongkongi akciófilm, 94 perc, 1986
Rendező:

Corey Yuen

Színész:

Jean-Claude Van Damme
(Ivan Kraschinsky)

Kurt McKinney
(Jason Stillwell)

Kathie Sileno
(Kelly Reilly)

Dale Jacoby
(Dean Ramsay)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
21:50
Halálos eljegyzés
amerikai thriller, 2018
22:05
Hamu
kínai krimi, 2017
22:30
A túlélő
amerikai háborús film, 2013
22:35
Action Point - Extrém vidámpark
amerikai vígjáték, 2018
22:45
Rendes fickók
amerikai akcióvígjáték, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
21:06
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 21. rész: Chuggington Badge Quest 01
21:10
Steven Universe
2013, IV. évad, 107. rész: Buddy könyve
21:12
Bori
II. évad, 23. rész: Conni 02
21:15
Grizzy és a lemmingek
2016, I. évad, 78. rész: Medve a Holdon
21:20
Masha és a medve
I. évad, 17. rész: A katasztrófa receptje
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Még a héten látogatható a Holdmúzeum 1969 - Művészet és világűr című kiállítás, szerintünk #nemaradjle #holdmuzeum #muveszetesvilagur #muveszetestudomany #kiallitasajanlo #vasarelymuzeum
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.