Érezd otthon magad!

Néhány évvel ezelőtt még lelkesen várták a fővárosiak az ipari parkok, business parkok megjelenését, amiktől a német nagyvárosokra jellemző modern és vonzó indusztriális környezetre számítottak.
Sajnos ma már látjuk, hogy a legtöbb esetben csak funkcionális és rideg épületek nőttek ki a földből, nélkülözve emberközeliséget és stílust. 
 
Üdítő kivétel a minap elkészült Ferihegyi Üzleti Park, ahol végre emberi léptékű irodanegyedet valósított meg az Artonic Design. Ennek alapja az volt, hogy elválasztották a raktárépület teherforgalmát az irodáktól: az áruforgalmat hátul helyezték el, míg elöl kapott helyet az irodaszárny. Az utóbbi fénnyel teli, színes látványával az új értékteremtő emberi munkát hangsúlyozza, amely a dolgozóknak és az ide érkezőknek egyaránt otthonos közeget teremt, semmint egy rideg munkahelyét. 
 
Annak ellenére, hogy az ipari lépték miatt szándékosan egyszerű hasábokat terveztek, a téglával és a különböző méretű zárt-nyitott felületek játékos váltakozásával egy humánus mikrokörnyezetet teremtettek. 
 
Gassman
2006.12.06
|


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.