Ben Stiller kiállítási tárgy lett

Ben Stillert néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a múzeumban játszódik. A színész alaposan meglepődött...
A filmekben sok a kitaláció, de a múzeumoknak még hihetünk – gondolhattuk eddig. Mostantól ez sem igaz. 
 
Ben Stillert néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, hazai bemutató: január 18.) játszódik. Stiller szívesen tartott velük, hogy felkeresse még nem is olyan régi dicsősége színhelyét, de alaposan meglepődött: jó néhány tárlóban saját magával kellett szembenéznie. 
 
Barátai ugyanis viccből kicserélték a népviseleteket, valamint a polgárháborús egyenruhákat bemutató bábuk fejét: összesen 19 helyen nézett vissza a látogatókra Ben Stiller a vitrinből – neandervölgyi ősemberként, dél-amerikai indián harcosként, a Vadnyugat meghódítójaként és a konföderáció katonájaként. 
 
A színész állítólag vagy három ilyen bábu előtt is elsétált, mire feltűnt neki a ravaszság – akkor viszont az egész épületet végigszáguldozta, hogy megtalálja magát. Beszámolók szerint csak azt panaszolta, hogy a kiállított őslénynek nem kölcsönözték az ő arcát. 
 
A múzeum igazgatósága csak egy napra engedélyezte az átalakítást, ám ahhoz hozzájárultak, hogy egyetlen helyen meghagyják a tárlóban a színész arcvonásait. De hogy hol, azt nem tették közzé: szeretnék, ha minél többen mennének múzeumba, és maguk keresnék meg. 
 
 
 
(IC Press) 
2007.01.15
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.