Ben Stiller kiállítási tárgy lett

Ben Stillert néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a múzeumban játszódik. A színész alaposan meglepődött...
A filmekben sok a kitaláció, de a múzeumoknak még hihetünk – gondolhattuk eddig. Mostantól ez sem igaz. 
 
Ben Stillert néhány barátja elhívta a New York-i Természettudományi Múzeumba, oda, ahol legújabb, nagy sikerű családi vígjátéka, az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, hazai bemutató: január 18.) játszódik. Stiller szívesen tartott velük, hogy felkeresse még nem is olyan régi dicsősége színhelyét, de alaposan meglepődött: jó néhány tárlóban saját magával kellett szembenéznie. 
 
Barátai ugyanis viccből kicserélték a népviseleteket, valamint a polgárháborús egyenruhákat bemutató bábuk fejét: összesen 19 helyen nézett vissza a látogatókra Ben Stiller a vitrinből – neandervölgyi ősemberként, dél-amerikai indián harcosként, a Vadnyugat meghódítójaként és a konföderáció katonájaként. 
 
A színész állítólag vagy három ilyen bábu előtt is elsétált, mire feltűnt neki a ravaszság – akkor viszont az egész épületet végigszáguldozta, hogy megtalálja magát. Beszámolók szerint csak azt panaszolta, hogy a kiállított őslénynek nem kölcsönözték az ő arcát. 
 
A múzeum igazgatósága csak egy napra engedélyezte az átalakítást, ám ahhoz hozzájárultak, hogy egyetlen helyen meghagyják a tárlóban a színész arcvonásait. De hogy hol, azt nem tették közzé: szeretnék, ha minél többen mennének múzeumba, és maguk keresnék meg. 
 
 
 
(IC Press) 
2007.01.15
|


Film premierek

Übergáz

amerikai akcióvígjáték, 93 perc, 2019

Együtt megyünk

francia vígdráma, 132 perc, 2019

Szerelem második látásra

francia vígjáték, 117 perc, 2019

Szupercella 3.: Az Ördögverem

amerikai akciófilm, 97 perc, 2019
Játék
Kitűnő budapesti indie-rock zenekar, amely Európát is készül meghódítani.
Filmek a TV-ben
18:15
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
18:15
Fedezd fel Forrestert
amerikai film, 2000
18:40
...és megint dühbe jövünk
olasz akcióvígjáték, 1978
18:45
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
18:55
Halálos iramban
amerikai akciófilm, 2001
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.