Halálbiztosítás - John Hawkins története

est.hu:
5/10
|
olvasói
3/10 (2)
Gondoltam, először egy magyar „féldokumentum-filmről” írok, amiben a nevezetes Gavrilo Principet összehozzák Majkával (egy másikkal, de még nem is a cseh űrlánnyal, így is eléggé sokatmondó), de az okoskodó „művészeti” szarság helyett inkább megyek a B osztályba, junior Sabato legalább abban minőségit nyújthat.
Ráadásul kicsit az az érzésem, hogy ezt a filmet két példányban forgatták le, egyet az olcsójánosoknak Juniorral, a másikat meg a DiCaprio-val nagy pénzért, „igényeseknek”. (Tán Kapj el, ha tudsz, vagy valami hasonló, szörnyű cím) Jó, a két film nem ugyanarról a fickóról (fikcióról) szól, de mindkettő életrajzi ihletésű, némi bűnüggyel keveredve, meg főleg üldözéssel. Ez a film egy bizonyos John Hawkins, a hírhedt szélhámos igaz történetét dolgozza fel.
 
Sármja és megnyerő külseje tökéletes eszköznek bizonyul csalásokhoz, sőt akár egy gyilkossághoz is. Mikor egy egymillió dolláros biztosítási csalás után felszívódik, egy kaliforniai detektív ered kopó módjára a nyomába, aki egy pillanatra sem téveszti szem elől prédáját, bármerre is jár a világon, és ebben lesz a film lényege. Az üldöző (David Keith) igazi B-movie csillag, a fejéről majd megismerik, nem lesz benne hiba. 
 
háopépé
2007.05.11
|
If Looks Could Kill
amerikai filmdráma, 80 perc, 1996
Rendező:

Sheldon LarryFilmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.