Crowe és DiCaprio Scott filmjében

Közösen vállal szerepet az Oscar-díjas Russell Crowe és Leonardo DiCaprio Ridley Scott filmjében. Crowe ebben a thrillerben fog negyedik alkalommal a rendezővel dolgozni.
Nemrég adtunk hírt róla, hogy a Gladiátor és a Bor, mámor, Provence után ismét együtt dolgozik Ridley Scott és kedvenc színésze, Russell Crowe a Nottingham című fonák, megcsavart Robin Hood-történetben, melyet a tervek szerint 2009-ben mutatnak be a mozik. Előtte azonban még sort kerítenek egy 2008-ban bemutatásra kerülő közös projektre. 
 
A Body of Lies című film cselekménye az Al-Kaida terrorszervezete körül bonyolódik, forgatókönyvét A tégla forgatókönyvírója, William Monahan jegyzi. A thrillerben Crowe egy CIA-főnököt fog játszani, aki egy akció erejéig összeáll a DiCaprio alakította operatív tiszttel, hogy csapdába csaljanak egy Al-Kaida-vezért. 
 
A Moviehole.net szerint a film producerei már hónapok óta elszántan próbálták becserkészni a stábba Crowe-t, és habár elvileg már igent mondott, még el akarja olvasni a script újraírt változatát, mielőtt aláírná a szerződést. 
 
A Body of Lies másik sztárja, DiCaprio jelenleg Titanic-béli parntnernőjével, Kate Winslettel dolgozik a Revolutionary Road című regényadaptáción, melyet Winslet férje, Sam Mendes rendez, Russell Crowe pedig hamarosan Denzel Washington oldalán tűnik fel az American Gangster című filmben, melynek direktora a változatosság kedvéért nem más, mint Ridley Scott. 
 
 
 
(wenn) 
2007.06.30
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.