Rocky Balboa

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (13)
A nagy visszatérés – a ringbe és a kamera mögé… Egy akciósztártól, ha elmúlt 60 éves, és már rajongói sem emlékeznek, mikor csinált utoljára jó filmet, nem meglepő húzás, hogy régi, legendás szerepeinek leporolásával próbálkozik.
Sylvester Stallone azonban – aki jövőre a John Rambóval duplázza a húzást – nemcsak sztár, de a filmírás és rendezés szakmáját is kitanulta, és a Rocky-sorozat megkésett, hatodik epizódjával hasonlóan egyszerű, őszinte filmet készített, mint pályájának kezdetén e szerepkörökben jegyzett alkotásaiban (Édenkert a sikátorban; F.I.S.T.; Rocky I-III.).
 
A Rocky Balboa azonban nemcsak a bizonyításról és az idő múlásáról szól, hanem még nagyon sok apró életbölcsességről, amik többnyire banálisak, de amilyen megélten Stallone és a vele együtt megöregedett Burt Young elővezetik, lehetetlen nem tisztelettel fogadni őket. 
 
Kiadás:
Magyar, angol DD 5.1-es hang, magyar felirat. Az audiokommentárban Stallone fáradhatatlanul és nagy szívvel magyarázza Rocky jellemét és legendáját; a 18 perces werkfilm mellett egy külön kisfilm szól a filmbeli bokszmeccsről; a bakik, az előzetes és az alternatív befejezés mellett láthatunk még hét többnyire túlcsordulóan érzelmes kihagyott jelenetet is. 
 
Rocky Balboa, 2006 * 98 perc * InterCom * (12)
nelson
2007.08.01
|
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.