Újra romantikus vígjátékban Aniston

Steve Zahn oldalán vállalt szerepet Jennifer Aniston a Management című romantikus komédiában, amely az eddig dráma- és forgatókönyvíróként tevékenykedő Stephen Belber bemutatkozó rendezése lesz.
A Sidney Kimmel Entertainment produkciójában készülő filmben Aniston egy utazó ügynököt fog alakítani, aki olcsó képzőművészeti alkotásokat próbál eladni kisebb cégeknek és moteleknek. Egyik alkalommal találkozik egy céltalan, ambíciótlan motelvezető-helyettessel (őt játssza Zahn), aki végigűzi őt az Egyesült Államokon. 
 
Belber már eleve azzal a céllal írta a forgatókönyvet, hogy ő fogja megrendezni, és megkeresett vele két producert, Wyck Godfrey-t és Marty Bowent, akik jelenleg egy Nicholas Sparks-regény adaptációján dolgoznak, de igent mondtak az ötletre. 
 
Belber rendezői bemutatkozása Hollywoodban azután történik, hogy a stúdiók megszerették The Power of Duff címmel írt forgatókönyvét, melyben egy bemondó Istenhez beszél. A Universal Ron Howardot szerezte meg a film megrendezésére, és egy ideig úgy tűnt, Russell Crowe lesz a főszereplő. Ő ugyan időközben kiesett a projektből (Jamie Foxx lesz a film sztárja), Belbernek azonban azóta igencsak megemelkedett az ázsiója. 
 
Újraírta például a The Dallas Buyers Clubot Brad Pitt számára, és írt egy „nagy balhé”-filmet is Jon Turteltaub producer-rendező számára, melynek főszereplői Gene Hackman, Dustin Hoffman és Robert Duvall lesznek. De ő az írója a The Fall of the Warrior Kingnek is, amely a Paramountnál forog majd Tom Cruise-zal. 
 
Belber drámaíróként is tevékeny: legutóbbi darabja, a The Geometry of Fire egy Irakból visszatérő orvlövészről szól. 
 
 
 
(variety.com) 
2007.08.06
|


Film premierek

Múlt karácsony

amerikai-angol romantikus vígjáték, 102 perc, 2019

Terra Willy

francia animációs film, 89 perc, 2019

Midway

amerikai-kínai háborús film, 138 perc, 2019

Kontroll nélkül

német filmdráma, 118 perc, 2019

Ella Fitzgerald: Just One of Those Things

amerikai-angol zenés dokumentumfilm, 90 perc, 2019

Álom doktor

amerikai horror, 150 perc, 2019

Szerelemre kattintva

belga-francia romantikus filmdráma, 101 perc, 2019
Játék
A bulihimnuszokat társadalmilag érzékeny, egyben kellően ironikus szövegekkel megspékelő svéd trió új albumát mutatja be.
Filmek a TV-ben
18:05
Thelma
norvég horror, 2017
18:40
Az emlékmás
amerikai-kanadai sci-fi, 2012
18:50
Haverok harca
amerikai vígjáték, 2018
18:50
Segítség, felnőttem!
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Úszó erőd
amerikai-francia akciófilm, 1992
Beyonce jazzre hangszerelve ma este! Finucci Bros és Radics Gigi kedvenc számaikat adaptálták jazzre. @gigiradics @finuccibros @budapestjazzclub #radicsgigi #beyonce #beyoncejazz #finuccibors #budapestjazzclub #budapestjazz #zeneajanlo #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.