Gyilkos cápák – Veszedelmes vizeken

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (29)
Gondolom, a cím alapján mindenki tudja már, miről fog szólni esti kabarénk, sőt, az ügyesebbjei talán még komplett jelenetsorokat is képesek lennének leírni.
Sajnos azonban minden más filmet lecsaptak a kezemről, a B-kategória meg amúgy is a kezemre áll, tehát mindegy. Danielle a kiegyensúlyozott (!) tinilány Floridába utazik, hogy csatlakozzon barátaihoz, Karenhez és Alicához. Nem tudom, miért kellett Danielle fő tulajdonságát kiemelni, de biztos vagyok benne, hogy a vége felé veszíteni fog az egyensúlyából. Ha normális. Mindenesetre első lépései nem ezt tükrözik, ugyanis a lány egyből beleszeret egy rendes helyi srácba, Shane-be, aki édesanyjával Maryvel hajók bérbeadásával foglalkozik. Bizonyára nem rossz szakma, de sok észt nem követel meg, az biztos.
 
Danielle-nek van még egy tengerbiológus bátyja is, akivel egy olyan zátonyt kezdenek el vizsgálni, ahol nemrég néhány úszó eltűnt. Nyilván ez nagyon érdekes tengerbiológiai szempont. Kiderítik, hogy tigriscápák raja foglalta el azt a területet, de ahelyett, hogy odébb állnának, Charlie megpróbálja felhívni a figyelmet az esetre, mielőtt a cápák Florida partjainál elkezdenének lakmározni. Kicsit csélcsap a sztori, de hátha Danielle-nek jó kannái lesznek, tán érdemes belenézni.  
 
háopépé
2007.08.31
|
Spring Break: Shark Attack
amerikai katasztrófafilm, 84 perc, 2005
Rendező:

Paul Shapiro

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.