Nicole Kidman elvetélt

A hollywoodi színésznő elárulta, hogy elvesztette magzatát. Az eset nem most történt (hanem még Tom Cruise-zal való házassága első éveiben), csak Kidman most hozta nyilvánosságra.
A színésznő a Vanity Fair magazinnak beszélt szenvedéseiről, melyeket még 23 éves korában kellett átélnie. „Már az első perctől kezdve, hogy Tom és én házasok lettünk, gyermekeket akartam. És már az elején elvesztettünk egy bébit még a terhesség idején, szóval ez tényleg hatalmas trauma volt” – mesélte. 
 
A most 40 éves Nicole Kidman és Cruise  – akik több mint 11 évig voltak házasok – ezután két gyermeket is örökbe fogadtak. „Édesanyám lánytestvére örökbefogadott gyerek volt, szóval ez az egész dolog a családunk életének része volt, és gondoltam, hogy egyszer majd az én életem során is előkerül. Csak azt nem tudtam, hogy ilyen korán” – tette hozzá. 
 
Az egykori sztárpár – melynek tagjai 2001-ben váltak el egymástól – a jelenleg 14 éves Bellát és a most 12 éves Connort adoptálták két évvel azután, hogy a színésznő elvetélt. Kidman azt is elárulta, hogy mielőtt nőül ment Tom Cruise-hoz, az ügynöke óva intette: véleménye szerint azzal, hogy Mrs. Cruise lesz belőle, a karrierjének annyi. 
 
„Teljesen meg voltam döbbenve. Helló, az nem gond, hogy szerelmes vagyok? Semmi más nem érdekelt akkor, férjhez akartam menni és családot alapítani. Én csak egy srácot láttam, aki körbe-körbe furikázott egy motorbiciklin, és történetesen ő lett a legnagyobb mozisztár a földön. De én szerelmes voltam belé – végül is ezért töltöttünk együtt 11 csodálatos évet. Soha nem fogom megbánni ezt a kapcsolatot” – mondta Kidman. 
 
A színésznő – aki tavaly ment férjhez Keith Urban countryénekeshez – mindenképpen szeretne gyereket élete párjától. „Annyira vágyom még egy gyerekre, és nagyon szomorú lenne, ha nem tudnék szülni egy babát. Keith tudja, hogy gyereket szeretnék, és lassanként ő is megérik rá” – mesélte a színésznő. 
 
Kidman azt is elárulta, jegyben járt egy másik férfival, mielőtt házasságot kötött volan Urbannel. Korábbi találgatások szerint az illető lehetett Lenny Kravitz vagy Steve Bing, az iparmágnás – mindkettejükkel randizott ugyanis korábban. „Egyszerűen még nem voltunk kész a dologra” – mondta a megszakadt kapcsolatról az Oscar-díjas sztár. 
 
Az interjúban a színésznő arról is beszélt, hogy kezdett új életet magányosan, miután 2003-ban Az órákban nyújtott alakításáért elnyerte az Oscart, valamint arról is beszámolt, hogyan küzdött jelenlegi férje az alkohollal a rehabilitáció során. 
 
Az ausztrál sztár – aki volt férjével, Tom Cruise-zal együtt házasságuk ideje alatt szintén csatlakozott a szcientológia egyházához – ezenkívül arról is mesélt, hogy gyermekei is szcientológusok. A teljes interjú a Vanitiy Fair most pénteken megjelenő októberi számában lesz olvasható. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2007.09.05
|


Film premierek

Az aszfalt királyai

amerikai életrajzi dráma, 152 perc, 2019

Időtlen szerelem

olasz musical, 105 perc, 2019

Cseng mester konyhája

finn-kínai filmdráma, 114 perc, 2019

Szép csendben

magyar filmdráma, 80 perc, 2019

Ragadozók

olasz gengszterfilm, 105 perc, 2019

Amundsen

cseh-norvég-svéd filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
Az elveszett szaloncukrok történetével idézi meg a közeledő ünnep hangulatát.
Filmek a TV-ben
18:10
Star Wars: A klónok támadása
amerikai sci-fi, 2002
18:25
Amit nem akarsz tudni a szüleidről
amerikai vígjáték, 2019
18:30
A robot és Frank
amerikai sci-fi vígjáték, 2012
18:45
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
18:45
A Vadász és a Jégkirálynő
amerikai fantasztikus kalandfilm, 2016 (ism.)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.