Autóbalesetet szenvedett Sandra Bullock

Egy ittas vezető áldozata lett Sandra Bullock színésznő és férje, Jesse James, miközben autójukkal a Massachusetts állambeli Gloucesterben hajtottak – tudta meg a People.
Bullock – aki a The Proposal című filmet forgatja a környéken, Cape Ann közelében – és James, a Monster Garage című autós-motoros műsor sztárja éppen hazafelé tartottak pénteken, este 9-10 körül, amikor egy szürke Subaru furgon áthajtott a sávjukba az East Main Streeten és belehajtott a kocsijukba. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. 
 
„Természetesen egy kicsit megrázta őket az eset, de jól vannak – James átölelte Bullockot, úgy vigasztalta. Azt mondták, jól érzik magukat, nincs szükségük orvosi segítségre. Néhány ember még eközben is fotózta őket” – nyilatkozta a karambol után eljáró rendőr. 
 
A Subaru sofőrje egy 64 éves helyi nő volt, akit a helyszínen megszondáztattak, és úgy találták, alkoholszintje a megengedett érték két és félszerese. A részeg vezetőt letartóztatták, bevitték a rendőrségre, ahol ittas vezetés miatt kezdték meg az eljárást ellene. Ezt követően elengedték, de kedden vissza kell térnie, hogy feleljen az ellene felhozott vádakra. 
 
Az ügyben eljáró rendőr szerint a balesetet okozó sofőr nem volt tudatában annak, kiket ütött el – tőle tudta meg a rendőrség felé vezető úton, hogy Sandra Bullock volt az áldozata. Ekkor állítólag a még mindig elég zavart nő nevetni kezdett – számolt be róla a rendőr. 
 
Az ittasan vezető hölgy másnap az esetről először beszámoló Boston Herald megkeresésére nem kívánt nyilatkozni, az eddig is beszédes rendőr azonban további bölcsességeket tárt az olvasók elé az ügyben. „Hát ilyen a balszerencse. Nem számít, milyen híres vagy, az ittas vezetőktől ez sem véd meg” – mondta bölcsen Cook rendőrhadnagy. 
people.com
2008.04.21
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:10
Akik dolgoznak
svájci film, 2018
18:25
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:30
Cowboyok és űrlények
amerikai sci-fi akciófilm, 2011
18:45
Dolgozó lány
amerikai vígjáték, 1988
18:50
Nyomás utána!
olasz-amerikai akcióvígjáték, 1983
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.