Autóbalesetet szenvedett Sandra Bullock

Egy ittas vezető áldozata lett Sandra Bullock színésznő és férje, Jesse James, miközben autójukkal a Massachusetts állambeli Gloucesterben hajtottak – tudta meg a People.
Bullock – aki a The Proposal című filmet forgatja a környéken, Cape Ann közelében – és James, a Monster Garage című autós-motoros műsor sztárja éppen hazafelé tartottak pénteken, este 9-10 körül, amikor egy szürke Subaru furgon áthajtott a sávjukba az East Main Streeten és belehajtott a kocsijukba. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. 
 
„Természetesen egy kicsit megrázta őket az eset, de jól vannak – James átölelte Bullockot, úgy vigasztalta. Azt mondták, jól érzik magukat, nincs szükségük orvosi segítségre. Néhány ember még eközben is fotózta őket” – nyilatkozta a karambol után eljáró rendőr. 
 
A Subaru sofőrje egy 64 éves helyi nő volt, akit a helyszínen megszondáztattak, és úgy találták, alkoholszintje a megengedett érték két és félszerese. A részeg vezetőt letartóztatták, bevitték a rendőrségre, ahol ittas vezetés miatt kezdték meg az eljárást ellene. Ezt követően elengedték, de kedden vissza kell térnie, hogy feleljen az ellene felhozott vádakra. 
 
Az ügyben eljáró rendőr szerint a balesetet okozó sofőr nem volt tudatában annak, kiket ütött el – tőle tudta meg a rendőrség felé vezető úton, hogy Sandra Bullock volt az áldozata. Ekkor állítólag a még mindig elég zavart nő nevetni kezdett – számolt be róla a rendőr. 
 
Az ittasan vezető hölgy másnap az esetről először beszámoló Boston Herald megkeresésére nem kívánt nyilatkozni, az eddig is beszédes rendőr azonban további bölcsességeket tárt az olvasók elé az ügyben. „Hát ilyen a balszerencse. Nem számít, milyen híres vagy, az ittas vezetőktől ez sem véd meg” – mondta bölcsen Cook rendőrhadnagy. 
people.com
2008.04.21
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.