Anne Hathaway pókerarca

Bár Anne Hathaway Hollywood egyik legcsinosabb és legtöbb szerepajánlattal elhalmozott üdvöskéje, mégis úgy látja, sikerének titka pókerarca, ami kifejezetten jól jön a vígjátékokban – főleg ha Steve Carell a partnere…
Anne Hathaway szerény nő. Bár ő Hollywood egyik legcsinosabb és legtöbb szerepajánlattal elhalmozott üdvöskéje, mégis úgy látja, sikerének titka sokkal egyszerűbb. Legalábbis ami a ZseniKém – Az ügynök haláli (Get Smart, hazai bemutató: augusztus 21.) című akcióvígjátékban kapott szerepét illeti. 
 
A filmben (ami tulajdonképpen egy James Bond-paródia) Steve Carell, aki addig csupán tisztviselő volt egy kémszervezetnél, kénytelen éles bevetésre indulni – rajta kívül ugyanis nem marad más ügynök a szervezetben. Társául a szuperprofi Anne-t jelölik ki. 
 
„Azt hiszem, egyszerűen azért kaptam meg a szerepet, mert én voltam az egyetlen színésznő, aki a próbafelvételek alatt kibírta, hogy ne röhögje el magát, míg Steve marháskodik. Sok szuper vicces felvételt azért kellett megismételnünk, mert valaki a stábból nem bírta ki, és elnevette magát. Egyszer még egy világosító is bedőlt a képbe, annyira röhögött. Én meg született pókerarc vagyok: az ideális társ Steve Carell mellé” – nyilatkozta a színésznő. 
IC Press
2008.05.01
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.