Autóbalesetet szenvedett Morgan Freeman

Súlyos állapotban szállították kórházba a veterán színészt, miután vasárnap éjjel Mississippi-beli otthona közelében autóbalesetet szenvedett.
A sötét lovag 71 éves sztárja a Memphisi Területi Egészségügyi Központ munkatársai szerint súlyos állapotban került be hozzájuk, de szóvivője nemrég azt közölte, hogy „törött karja, könyöke és kisebb vállsérülései ellenére jól van”. Azt is elmondta, hogy a napokban vár még a színészre egy operáció, de minden bizonnyal teljesen fel fog épülni. 
 
A karambol vasárnap éjjjel, nem sokkal éjfél előtt történt Charlestonban, a Mississippi 32-es számú autópályán: Freeman autója lesodródott az útról, és több alkalommal is megpördült, majd az árokban kötött ki. A sérült színészen kívül – aki öntudatánál volt, mikor a kocsiból kiszedték, olyannyira, hogy még viccelődött is a mentősökkel – egy női utas volt még az autóban, őt szintén kórházba kellett szállítani. 
 
A baleset bekövetkeztekor mindketten használták a biztonsági övet, és semmi nem utal arra, hogy az idős sztár alkohol vagy drog befolyása alatt vezetett volna. Más járművet a karambol nem érintett, a rendőrség pedig még nyomoz a baleset pontos körülményeinek felderítése érdekében. 
 
Morgan Freeman az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb hollywoodi színész. Filmes pályáját a hetvenes évek elején kezdte, legközelebb A sötét lovag című új Batman-filmben láthatjuk augusztus 7-től. Ezt követően a The Human Factor című életrajzi filmen fog dolgozni, melyben ő alakítja majd Nelson Mandelát. 
bbc.co.uk
2008.08.05
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
25
K
26
Sze
27
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.