Crowe lesz Robin Hood és Nottingham seriff is

A Nottingham című, Robin Hood meséjét megcsavarva előadó Ridley Scott-filmben Russell Crowe a legújabb hírek szerint kettős szerepben tűnik majd fel.
Az eddigi nyilatkozatok szerint a Notthingham a megszokottól eltérően nem Robin Hoodot, hanem az őrá vadászó Notthingham seriffet helyezi a középpontba, és egyben ő lesz a pozitív figura is a filmben a tolvajok fejedelme helyett. 
 
Most azonban egy újabb csavar derült ki a rendhagyó műről – azt már eddig is lehetett tudni, hogy a címszerepet Russell Crowe játssza, a rendező legújabb nyilatkozata alapján azonban saját (azaz Nottingham seriff) ellenségét, Robin Hoodot is a Gladiátor sztárja formálhatja meg a közelgő filmeposzban. 
 
„Ez egy jól bevált, régi trükk a karakterek szokatlan elrendezésére. Az egyik átváltozik a másikká. Olyan, mintha helyet cserélnének” – mondta legújabb tervéről Ridley Scott rendező. A filmet egyébként 2009. novemberében mutatják be; Russell Crowe-n és Sienna Milleren kívül – aki Mariont alakítja – állítólag feltűnik majd benne William Hurt, Saoirse Ronan és Vanessa Redgrave is. 
wenn
2008.09.29
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.