McGowan és Rodriguez: eljegyzés

Bár a hírek nemrégiben még szakításról szóltak (amit utána persze mindkét fél bőszen cáfolt), most kiderült: Robert Rodriguez rendező eljegyezte barátnőjét, Rose McGowan színésznőt, akivel a tökéletes esküvőre készülnek.
A gyönyörű McGowan – aki egyébként egykor Marilyn Manson szerelme volt – nemrégiben úgy nyilatkozott riportereknek, hogy az esküvőt 2009-re tervezik a kultrendezővel. „Igen, eljegyeztek” – mondta a színésznő, aki azt is elárulta, a nagy lánykérés már szeptemberben megvolt, akkor vált el ugyanis hivatalosan és véglegesen is Rodriguez feleségétől és gyermekei anyjától, Elizabeth-től. A sztár azt is hozzátette, hogy tökéletes esküvőt szeretne. „Egyszerűen el akarok menni egy szigetre, és valaki mást bízok meg azzal, hogy megszervezze az esküvőt” – mondta McGowan. 
 
McGowan és rendező szerelme a Terrorbolygó című film forgatásán szerettek egymásba, amit Rodriguez rendezett, a színésznő pedig az egyik főszerepet játszotta benne. A hírek szerint hamarosan együtt forgatják a Vörös Szonja és a Barbarella című filmek remake-jeit. 
 
Ezzel kapcsolatban nemrég nyugtalanító hírek érkeztek, melyek szerint a gyártó stúdió nem tartja elég nagy sztárnak McGowant a Barbarella főszerepére, a készülő film ebből adódó anyagi nehézségei miatt ráadásul Rodriguez és a színésznő szakítottak, de a legutolsó hírek már arról szóltak, hogy minden rendben a két fél között – szakmailag és a magánéletben egyaránt. Jelenleg úgy tűnik azonban, hogy a Vörös Szonjában Rodriguez csak producerként, nem pedig rendezőként vesz részt, hiszen az IMDb szerint a filmet Douglas Aarniokoski rendezi. 
 
Egy újabb párt is ünnepelhetünk a héten: Michelle Williams színésznő, Heath Ledger „özvegye” és gyermekének anyja ugyanis most először jelent meg nyilvánosan új szerelmével, Spike Jonze rendezővel (A John Malkovich menet, Adaptáció). 
 
Habár Williams és Jonze 2006-ban találkoztak egymással, amikor a színésznő részt vett a rendező Where the Wild Things Are című filmjének meghallgatásán (melyben Williams végül nem kapott szerepet), és viszonyukról már hónapok óta lehet hallani, a nagyközönség előtt most jelentek meg első alkalommal: új közös filmjük, a Synecdoche, New York vetítésén (amit Jonze nem rendezőként, hanem producerként jegyez) kapták őket lencsevégre kéz a kézben a múlt hét közepén Manhattanben. 
wenn
2008.10.20
|


Film premierek

Az oroszlánkirály

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Az oroszlánkirály 3D

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Yao utazása

francia-szenegáli vígdráma, 103 perc, 2019

Senki többet

amerikai dokumentumfilm, 98 perc, 2018

Nicky Larson - Ölni vagy kölni?

francia akcióvígjáték, 91 perc, 2018

Fehér éjszakák

amerikai horror, 147 perc, 2019

Anna

francia akcióthriller, 119 perc, 2019
Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
18:15
Volt egyszer egy randi
amerikai romantikus vígjáték, 2017
18:20
Miami Vice
amerikai akciófilm, 2006
18:25
Kalózok
dél-koreai kalandfilm, 2014
18:30
Sherlock Gnomes
angol-amerikai animációs film, 2018
18:45
Halálos fegyver 2.
amerikai akcióvígjáték, 1989
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.