Jön a Star Trek 2.

Még be sem mutatták az új Star Treket, de a Paramount stúdió annyira biztos a sikerben, hogy már megkezdték a folytatás előkészítését – jelentette a Variety című tekintélyes filmes szaklap.
A magabiztosság onnan eredhet, hogy a szuperprodukció előzetesei szokatlanul kedvező fogadtatásra találtak nemcsak a megszállott rajongók, hanem a „civil, mezei” nézők körében is. 
 
A folytatás forgatókönyve karácsonyra készül el, a film producere az a J. J. Abrams, aki az első részt rendezte. Azt még nem tudni, vállalja-e ismét a rendezést is. A történet még kezdeti stádiumban van, alakulása nagy mértékben függ attól, hogyan reagál a közönség az első részre, ami hazánkban május 7-én kerül a mozikba – egy nappal a világpremier előtt. 
 
Az új Star Trek-film lesz az első, ami a 2002-es Nemezis című ST-mozi bemutatása óta készült, de a gyártó stúdió máris biztos a sikerben – már le is szerződtették a második részhez a forgatókönyvírókat: Roberto Orcit, Alex Kurtzmant és Damon Lindelofot. 
 
„Nyilvánvalóan gőgös aktusnak tűnhet, hogy már azelőtt leszerződünk egy folytatás megírására, mielőtt az első filmet bemutatták volna. De olyan izgatottak vagyunk az első rész miatt, hogy mindenképpen folytatni akartuk” – nyilatkozta Lindelof. 
 
Az új Star Trekben egyébként a fiatal Chris Pine formálja meg az ikonikus James T. Kirk kapitányt, akit annak idején a hatvanas évekbeli tévésorozatban William Shatner tett legendássá. Mellette olyan színészeket láthatunk, mint Simon Pegg, Winona Ryder vagy Eric Bana
 
 
UIP
2009.04.01
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.