Mozijegyet árul Leonardo DiCaprio

Aukcióra bocsát az interneten néhány mozijegyet Leonardo DiCaprio. A jegyek legújabb filmje, a Viharsziget premierjére szólnak, a bevételt pedig egy környezetvédelmi alapítvány kapja, amely a globális felmelegedés ellen küzd.
Azt, aki a legtöbbet ajánlja a jegyekért, környezetbarát autóval szállítják a díszbemutatóra, a vörös szőnyegen együtt pózolhat a színésszel, majd három napot tölthet el egy szintén környezetbarát szállodában. Az árverés a Föld napján, április 22-én kezdődik. 
 
„Azzal, hogy elérhetővé tesszük ezeket a jegyeket az ebay.com/globalgreen honlapon, az ezekre licitáló emberek a Global Greennek fognak segíteni a klímaváltozás ellen vívott küzdelemben és a környezetvédelem érdekében zajló akciókban, például nemzeti iskoláink, házaink, városaink és minden más „zölddé” tételében” – nyilatkozta Leonardo DiCaprio
 
A Viharsziget (Shutter Island) című filmben egyébként a színész rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost vesz üldözőbe. A mű Dennis Lehane magyarul is megjelent regényén alapul (mint korábban a Titokzatos folyó és a Hideg nyomon is), és Martin Scorsese rendezte. 
 
A film sztorija szerint 1954. nyarán Teddy Daniels szövetségi rendőrbíró (DiCaprio) és újonnan kinevezett társa, Chuck Aule megérkezik a Vihar-szigetre, melyen egyedül az Ashecliffe Elmegyógyintézet áll. Feladatuk, hogy nyomára bukkanjanak az egyik ápoltnak, aki egykoron szörnyű bűnöket követett el, és most titokzatos módon eltűnt bezárt cellájából. A szigetre azonban pusztító hurrikán csap le, a rejtélyek és a megválaszolandó kérdések pedig egyre sokasodnak... DiCaprio mellett a Viharszigetben – amit idén októberben mutatnak be a magyar mozik – olyan színészek játszanak, mint Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Emily Mortimer vagy Max von Sydow
 
 
UIP
2009.04.16
|


Film premierek

Látomás

francia-japán filmdráma, 109 perc, 2018

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983

Mia és a fehér oroszlán

dél-afrikai-francia-német családi film, 98 perc, 2018

Interjú Istennel

amerikai misztikus dráma, 97 perc, 2018

Hotel Mumbai

amerikai-ausztrál történelmi dráma, 125 perc, 2018

Ferenc pápa – Egy hiteles ember

amerikai-svájci dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Egy nő fogságban

magyar dokumentumfilm, 89 perc, 2018

A gyászoló asszony átka

amerikai horror, 93 perc, 2019

Csodapark

amerikai-spanyol animációs film, 85 perc, 2019
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Filmek a TV-ben
18:10
Végveszélyben
amerikai akciófilm, 1994
18:10
A vadrózsa völgyében - A szív parancsa
német romantikus dráma, 2006
18:15
Zoe
amerikai sci-fi, 2018
18:15
Bűnvadászok
olasz akcióvígjáték, 1977
18:25
Addams Family 2.
amerikai vígjáték, 1993
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.