Mozijegyet árul Leonardo DiCaprio

Aukcióra bocsát az interneten néhány mozijegyet Leonardo DiCaprio. A jegyek legújabb filmje, a Viharsziget premierjére szólnak, a bevételt pedig egy környezetvédelmi alapítvány kapja, amely a globális felmelegedés ellen küzd.
Azt, aki a legtöbbet ajánlja a jegyekért, környezetbarát autóval szállítják a díszbemutatóra, a vörös szőnyegen együtt pózolhat a színésszel, majd három napot tölthet el egy szintén környezetbarát szállodában. Az árverés a Föld napján, április 22-én kezdődik. 
 
„Azzal, hogy elérhetővé tesszük ezeket a jegyeket az ebay.com/globalgreen honlapon, az ezekre licitáló emberek a Global Greennek fognak segíteni a klímaváltozás ellen vívott küzdelemben és a környezetvédelem érdekében zajló akciókban, például nemzeti iskoláink, házaink, városaink és minden más „zölddé” tételében” – nyilatkozta Leonardo DiCaprio
 
A Viharsziget (Shutter Island) című filmben egyébként a színész rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost vesz üldözőbe. A mű Dennis Lehane magyarul is megjelent regényén alapul (mint korábban a Titokzatos folyó és a Hideg nyomon is), és Martin Scorsese rendezte. 
 
A film sztorija szerint 1954. nyarán Teddy Daniels szövetségi rendőrbíró (DiCaprio) és újonnan kinevezett társa, Chuck Aule megérkezik a Vihar-szigetre, melyen egyedül az Ashecliffe Elmegyógyintézet áll. Feladatuk, hogy nyomára bukkanjanak az egyik ápoltnak, aki egykoron szörnyű bűnöket követett el, és most titokzatos módon eltűnt bezárt cellájából. A szigetre azonban pusztító hurrikán csap le, a rejtélyek és a megválaszolandó kérdések pedig egyre sokasodnak... DiCaprio mellett a Viharszigetben – amit idén októberben mutatnak be a magyar mozik – olyan színészek játszanak, mint Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Emily Mortimer vagy Max von Sydow
 
 
UIP
2009.04.16
|


Film premierek

Kölcsönlakás

magyar vígjáték, 98 perc, 2019

Hidegháború

angol-francia-lengyel romantikus filmdráma, 88 perc, 2018

Boldog halálnapot! 2.

amerikai horror, 100 perc, 2019

Az a nap a tengerparton

angol romantikus filmdráma, 110 perc, 2017

A Maria Callas-sztori

francia dokumentumfilm, 119 perc, 2017

Alita: A harc angyala

amerikai-argentin-kanadai sci-fi, 122 perc, 2018
Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Filmek a TV-ben
18:10
Három pici és egy nagyobb
német vígjáték, 2013
18:15
18:15
A csodálatos Pókember 2.
amerikai akciófilm, 2014
18:25
A setét torony
amerikai fantáziawestern, 2017
18:30
Hawaii
román film, 2017 (feliratos)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.