A holló 4. - Gonosz ima

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (3)
Mivel a Holló harmadik részét – a Mark Dacascos főszereplésével készült sorozatról nem is beszélve - már bohóctréfának is csupán igen nagy jóindulattal tudhattuk be, meg sem fordult a fejünkben, hogy az alkotók újabb epizóddal súlyosbítják amúgy is igen kritikus helyzetüket. Belátjuk, előítéletesek voltunk.
A negyedik rész ugyanis korántsem annyira borzasztó, mint elődje volt, sőt, voltaképpen betudható a kultikus első epizód költséghatékony verziójának is. Amennyiben kissé letompítjuk kritikai érzékünket, azt is mondhatjuk, hogy Gonosz Ima egyetlen gyenge pontja nem más, mint Edward Furlong.
 
A harci bohócsminkkel ellátott fiatalember ugyanis úgy fest, mintha egy francia vándorcirkusz transzvesztita revü show-járól szökött volna meg. Márpedig elviekben egy egykori fegyencet illene alakítania, aki új életet kezd egy indián lyány mellett. Csakhogy a helyi motoros banda áldásos tevékenységének köszönhetően hamarosan a túlvilágon találják magukat. Ám mint tudjuk, a nyugtalan lelkek előszeretettel teremtenek kontaktust az élőkkel, és az esetek túlnyomó többségében nem békés szándékkal teszik azt.
kirsch
2009.06.17
|
The Crow: Wicked Prayer
amerikai akciófilm, 95 perc, 2005
Rendező:

Lance Mungia

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.