G-Force - Rágcsávók

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (47)
Ha egy filmet Jerry Bruckheimer überproducer nevével árulnak, akkor biztosan egy precízen előállított, látványos csomagolású , akciódús, ám nem feltétlenül eredeti terméket kapunk – ezúttal családi kiszerelésben, cuki-muki tengerimalacokkal.
Első, sőt sokadik ránézésre is a tengerimalac tunya, buta állatkának tűnik, amelyet főleg étkezésre és lassan fejlődő gyermekek szórakoztatására tartanak, ám a látszat csal. Vagy Hollywood csal. A lényeg, hogy hőseink különlegesen kiképzett rágcsálók, melyeknek a világot – mi mást, mégis? – kell megmenteniük, ám nincs könnyű dolguk. Először is az FBI berkeiben sincs teljes egyetértés a tengerimalac-fegyvernemet illetően, így vannak, akik simán kiirtanák őket, másrészt apró, de zömök testfelépítésük nem minden esetben praktikus, harmadrészt küldetésük véghezviteléhez ki kell törniük a menedéket jelentő kisállatboltból.
 
Itt ugyan számos új barátra lelnek egerek és hörcsögök személyében, ám nem mindegyik áll a szakma magaslatán, de mint tudjuk, a csapatmunka a lényeg, meg hogy ragadjon a bélyeg. A gyerekhumorra kihegyezett, beszélő rágcsálókkal vegyített élőszereplős akciómese tulajdonképpen ragad is, főleg ami a technikai megoldásokat illeti, szóval tekintsünk rá bátran úgy, mint a Mission: Impossible-filmek apró, szőrös verziója. És hál’ istennek ezek a kis fickók nem azon az elképesztően irritáló héliumlufis hangon cseverésznek, mint a hasonló fajsúlyú Alvin és a mókusok címszereplői, és ezekben a vészterhes időkben már ez is szép eredmény!
Vízer
2009.08.11
|
G-Force
amerikai kalandfilm, 90 perc, 2009
Egy csapat tengerimalac az FBI szolgálatában a szabad világért harcolva bevet mindent, ami egy Disney-kalandfilmben bevethető.
Rendező:

Hoyt Yeatman

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2009. augusztus 20.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.