Bűnbeesés ideje

est.hu:
8/10
|
olvasói
10/10 (1)
Stephen Baldwin, Mickey Rourke és Davd Arquette – három színész a kiégett kabalák szigetéről. Papírforma szerint tehát egy ordas nagy klisékkel telepakolt tucatfilmmel állnánk szemben, melynek fordulatait egy jobb képességű ostoros moszat is képes előrevetíteni.
A Bűnbeesés ideje azonban korántsem a nagy amerikai forgatókönyv-generátor futószalagjáról leemelt fércmű. Három fiú – jobb elfoglaltság híján - elhatározza, hogy csínytevésként a kisváros főterén megjátszanak egy műgyilkosságot. Egyikük vaktölténnyel rálő társára, majd bedobja a csomagtartóba és elhajtanak a rejtekhelyre, ahol jót szórakoznak az egész káoszon. Tervükből azonban semmi nem úgy sikerül a valóságban, ahogyan azt előzőleg elképzelték. A fiúk ugyanis akaratukon kívül belecsöppennek egy igazi bankrablásba. A két mindenre elszánt gengszter túszul ejti őket és a játéknak indult balhé élet-halál harccá válik.
kirsch
2009.07.31
|
Fall Time
amerikai filmdráma, 88 perc, 1995
Rendező:

Paul WarnerIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.