Depp is vért szívna

Robert Downey Jr. után újabb sztár jelentkezett „vámpíraspiránsként”. Johnny Depp egy hatvanas évekbeli amerikai tévésorozatot szeretne a nagyvászonra vinni, s az adaptációnak természetesen ő játssza majd a főszerepét.
Az egy vámpírátokkal sújtott férfiról szóló Dark Shadows című széria 1966 és 1971 között futott az amerikai tévékben, és összesen 1225 (!) epizódot ért meg. A gótikus sztori főhőse Barnabas Collins vámpírfejedelem, mellette azonban más vérszívók, boszorkányok és vérfarkasok is megjelentek a színen.
 
Depp állandó alkotótársával, Tim Burton rendezővel dolgozik a projekten, melyből állítólag 2011-re lesz nagyjátékfilm. Az Ollókezű Edward, Az Álmosvölgy legendája és a Charlie és a csokigyár sztárjának állítása szerint már meg is kezdték a munkát.
 
„Megszállottan rajongtam a főhősért, Barnabas Collinsért. Több fotó is készült rólam olyan 5-6 éves koromban, melyeken Barnabas Collins-posztereket a kezemben tartva vagyok látható” – nyilatkozta a színész.
 
„Valóban ez a terv. Volt valami nagyon különös a Dark Shadowsban, valami hátborzongató vibrálás járta át – engem pedig nagyon izgat ez a vibrálás. Talán még túl korai beszélni róla, de nagyon izgatott vagyok a projekt miatt” – tette hozzá Burton, a rendező.
 
Talán az Alkonyat-regények és az adaptációjukként megvalósuló filmek kirobbanó sikerének hatására az utóbbi időben ismét reneszánszukat élik a vámpíros történetek. Nemrégiben Kate Beckinsale-ről derült ki, hogy a harmadik részbeli távozása után a negyedik részre visszatér az Underworld-franchise-ba, majd egy arról szóló hír terjedt el, hogy ismét adaptáció készül Anne Rice Vámpírkrónikái alapján, melyben állítólag Robert Downey Jr. játssza majd Lestat, a vámpír szerepét.
 
 
wenn
2009.08.18
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, ám nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről.
Filmek a TV-ben
22:45
A Zodiákus
amerikai thriller, 2007
22:45
Szex és halál kezdőknek
amerikai romantikus vígjáték, 2007
22:50
Halálosztag
amerikai akciófilm, 2017
22:50
A rajtaütés 2.
amerikai-indonéz thriller, 2014
23:00
Hisztéria
német-francia-angol-luxemburgi romantikus vígjáték, 2011
Robert Downey Juniornak saját állatkertje van Malibuban. #robertdowneyjr #animallover #allatbarat #zoo #privatezoo #allatkert
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.