Shakespeare-t játszik Butler

Shakespeare Coriolanusában fog feltűnni a közeljövőben Gerard Butler, az igazán sokoldalú skót színész. A legújabb mozis adaptáció rendezője pedig nem más, mint Ralph Fiennes, akinek ez lesz rendezői bemutatkozása.
A romantikus komédiák és akciófilmek sztárja olyan nehézsúlyú drámai színészek oldalán tűnik majd fel a vásznon, mint William Hurt, Vanessa Redgrave és maga Fiennes, aki egyébként a címszerepet játssza saját rendezésében. 
 
Habár Butlert az utóbbi időben inkább könnyebb darabokban láthattuk (például A csúf igazságban Katherine Heigllel vagy a hazánkba október 29-én érkező Gamer című akció-sci-fiben), nem ez lesz a színész első találkozása a Coriolanusszal, hiszen annak idején ebben a tragédiában lépett életében először színpadra. 
 
A sztárt még a Shakespeare-adaptáció előtt a Törvénytisztelő polgár című thrillerben láthatjuk (a hazai mozikban december 3-tól), illetve 2010. márciusában az amerikai filmszínházakbe kerül egy újabb romantikus komédiája, a The Bounty, ezúttal Jennifer Anistonnal. 
 
A Fiennes-féle Coriolanus forgatási munkálatai valamikor 2010. tavaszán kezdődnek el, és a filmnek még abban az évben meglesz a bemutatója is. A fent már említett sztárokon kívül a hírek szerint a kevésbé ismert Jessica Chastain is megjelenik benne, forgatókönyvét pedig a Shakespeare-dráma alapján az a John Logan írja, aki korábban a Minden héten háború, a Gladiátor, Az utolsó szamuráj, az Aviátor és a Sweeney Todd scriptjét is jegyezte. 
 
 
wenn
2009.10.24
|


Film premierek

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Downton Abbey

angol filmdráma, 122 perc, 2019

Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

magyar életrajzi dráma, 98 perc, 2018

100 dolog

német vígjáték, 111 perc, 2018
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
18:10
18:20
Tűzparancs
amerikai akciófilm, 1996
18:30
Zorro
olasz-francia kalandfilm, 1975
18:40
A galamb
török film, 2018
18:40
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
Ma még tart a Vegetáriánus Fesztivál előadásokkal, filmekkel, egészséggel és ételekkel. #vegetáriánusfesztivál #vegetarianus #joga #vegan #egeszseg #fenntarthatosag #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.