Felvilág

est.hu:
4/10
|
olvasói
1/10 (1)
Amolyan céltalan csatornaváltogatás közepette már többször szembesültem a képernyőn egy bizarr figurával, mely úgy festett, mint Yoda mester és egy hormonzavaros őzbak szerelmének gyümölcse. Bár a karakter láttán tisztában voltam vele, hogy a film kategorizálásához szükséges betű az ABC legvégén keresendő, a perverz kíváncsiság csak nem hagyott nyugodni.
És igen, kérem, az amorf lény – akit jó ízlésű ember pozitív mivolta ellenére is péklapáttal csapna agyon - ezen produkció tartozéka. Történetesen egy Gnorm nevű manó, aki buta arcú társaival együtt éli mindennapi életét a föld alatt rejtező Törpeországban.
 
Mivel imponálni szeretne egy lánynak, elhatározza, hogy hősies tettet fog véghezvinni, olyasmit, amivel felhívhatja magára a szerelme figyelmét is. Elcsórja hát a törpék mágikus kövét, és a felszínre viszi, hogy az a napfénytől visszanyerje hajdani varázserejét. Gnorm azonban a Felvilágban hamar bajba keveredik - egy gyilkosság szemtanúja lesz, a mágikus kő pedig halálos eszközzé válik.
kirsch
2009.10.27
|
Upworld / A Gnome Named Gnorm
amerikai kalandfilm, 84 perc, 1990
Gnorm a parányi törpék mindennapi életét éli a föld alatt rejtező Törpeországban. Mivel imponálni szeretne egy lánynak, elhatározza, hogy hősies tettet fog véghezvinni, amivel felhívhatja magára a szerelme figyelmet is. Elcseni a törpék mágikus kövét, és a felszínre viszi, hogy az a napfénytől visszanyerje hajdani varázserejét.
Rendező:

Stan Winston

Színész:

Anthony Michael Hall
(Casey Gallagher)

Jerry Orbach
(Stan Walton)

Mike Avery
(Gnorm)

Claudia Christian
(Samantha)

Eli Danker
(Zadar)

Robert Z'Dar
(Reggie)

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.