Worthington helyett Depp lesz a turista

Újabb változás történt a napokban az Anthony Zimmer című francia thriller remake-jeként megvalósuló amerikai projekt, a The Tourist szereposztásában.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a legelső tervek szerint Charlize Theron és Tom Cruise lett volna a két főszereplő, majd miután Cruise visszamondta, Sam Worthington, a Terminátor – Megváltás és az Avatar sztárja került képbe, Theront pedig Angelina Jolie-ra cserélték. A legújabb hírek szerint azonban míg Jolie maradna továbbra is a női főszereplő, addig a fiatal ausztrál színészt Johnny Deppre cserélné a produkció.
 
Sőt nem marad a rendező, az Oscar-díjas A mások élete német alkotója, Florian Henckel von Donnersmarck sem, hiszen – az eddigi variálásokat folytatva – újabb változás történt a direktori poszton is (pedig Donnersmarck részvételét a projektben még csak nemrégiben, október végén jelentették be). Az új rendező a Variety értesülései szerint talán Alfonso Cuarón lesz – de ennél a produkciónál valószínűleg már semmiben sem lehetünk biztosak…
 
A stúdiófőnököknek még mindig van egy kis idejük egyébként a további változtatgatásokra, hiszen a forgatás majd csak jövő februárban kezdődik. A remake-et 2011-ben fogják bemutatni. A The Tourist cselekményének középpontjában – némileg változtatva az eredeti film forgatókönyvén – egy női Interpol-ügynök áll, aki hajtóvadászatot indít egykori szeretője után, akiből azóta az egyik legkeresettebb nemzetközi bűnöző vált. A nő pedig – célja elérése érdekében – rávesz egy gyanútlan amerikai turistát, hogy segítsen neki terve megvalósításában.
 
A film 2005-ös, eredeti változatát, az Anthony Zimmert egyébként annak idején a magyar mozik is játszották: a hitchcocki, csavaros thrillerben Sophie Marceau és Yvan Attal játszották a két főszerepet. A mű rendezője az akkor elsőfilmes Jérome Salle volt, aki azóta megrendezte a hazánkban idén tavasszal bemutatott Largo Winch című képregény-adaptációt.
 
 
wenn
2009.11.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
P
10
Szo
11
18:10
A Lego-kaland 2
amerikai animációs film, 2019
18:10
Kétarcú január
amerikai-francia-angol thriller, 2014
18:25
Ruben Brandt, a gyűjtő
magyar animációs film, 2018
18:35
Amerikába jöttem
amerikai vígjáték, 1988
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.