Írói álmokat dédelget Hugh Grant

Írói karriert szeretne kezdeni a romantikus komédiák brit sztárja, Hugh Grant, olyan filmek után, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom vagy a Zene és szöveg. Vágyálmát a 49 éves színész állítólag már évek óta dédelgeti.
Hugh Grant nemrégiben bevallotta: már jó ideje tervezi, hogy beteljesíti írói álmait, és papírra veti első munkáját, ám egész eddig még arra várt, hogy anyagilag minél stabilabb legyen a helyzete, hogy mindezt megengedhesse magának. 
 
A színész a német Bild nevű lapnak nyilatkozott eddig titkolt terveiről. „Mindig is azt ígértem magamnak, hogy amint csinálok pár jó filmet és keresek velük némi pénzt, végül megírom a regényemet” – mondta Grant. 
 
A Sztárom a párom sztárja azt is elárulta, hogy az álmodozásnál azért már eddig is többre jutott, hiszen már el is kezdte írni első könyvét néhány évvel ezelőtt, csak eddig még nem tudott időt szakítani rá, hogy be is fejezze a történetet, mivel az újabb és újabb filmes projektek mindig elszakítják a komputerétől. 
 
„Nem tudom, hogy ez vajon lustaság-e, vagy az elbukástól való félelemnek egy fajtája. Mindig arra gondolok, hogy miért is ne csinálnék inkább még egy filmet, hogy pénzt keressek és gyönyörű nőkkel dolgozhassak” – tette hozzá a színész, akit legközelebb a Hová lettek Morganék? című romantikus komédiában láthatunk. 
 
A filmben Grant egy feleségétől (Sarah Jessica Parker játssza) elidegenedett, válófélben lévő manhattani sztárjogász, aki nejével együtt egy gyilkosság szemtanújává válik, ezért a tanúvédelmi program keretében egy csendes kisvárosba kényszerül. Az álca kedvéért pedig a két állandóan veszekedő embernek boldog szerelmespárnak kell tűnnie. A Hová lettek Morganék?-et január 14-én mutatják be a magyar mozik. 
 
 
wenn
2009.12.29
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
P
20
23:00
Másnaposok
amerikai vígjáték, 2009
23:00
A végső megoldás: Halál
amerikai sci-fi horror, 1992
23:00
Csak szexre kellesz
amerikai romantikus vígjáték, 2011
23:15
A szabadság határai
amerikai film, 2009
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.