Írói álmokat dédelget Hugh Grant

Írói karriert szeretne kezdeni a romantikus komédiák brit sztárja, Hugh Grant, olyan filmek után, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom vagy a Zene és szöveg. Vágyálmát a 49 éves színész állítólag már évek óta dédelgeti.
Hugh Grant nemrégiben bevallotta: már jó ideje tervezi, hogy beteljesíti írói álmait, és papírra veti első munkáját, ám egész eddig még arra várt, hogy anyagilag minél stabilabb legyen a helyzete, hogy mindezt megengedhesse magának. 
 
A színész a német Bild nevű lapnak nyilatkozott eddig titkolt terveiről. „Mindig is azt ígértem magamnak, hogy amint csinálok pár jó filmet és keresek velük némi pénzt, végül megírom a regényemet” – mondta Grant. 
 
A Sztárom a párom sztárja azt is elárulta, hogy az álmodozásnál azért már eddig is többre jutott, hiszen már el is kezdte írni első könyvét néhány évvel ezelőtt, csak eddig még nem tudott időt szakítani rá, hogy be is fejezze a történetet, mivel az újabb és újabb filmes projektek mindig elszakítják a komputerétől. 
 
„Nem tudom, hogy ez vajon lustaság-e, vagy az elbukástól való félelemnek egy fajtája. Mindig arra gondolok, hogy miért is ne csinálnék inkább még egy filmet, hogy pénzt keressek és gyönyörű nőkkel dolgozhassak” – tette hozzá a színész, akit legközelebb a Hová lettek Morganék? című romantikus komédiában láthatunk. 
 
A filmben Grant egy feleségétől (Sarah Jessica Parker játssza) elidegenedett, válófélben lévő manhattani sztárjogász, aki nejével együtt egy gyilkosság szemtanújává válik, ezért a tanúvédelmi program keretében egy csendes kisvárosba kényszerül. Az álca kedvéért pedig a két állandóan veszekedő embernek boldog szerelmespárnak kell tűnnie. A Hová lettek Morganék?-et január 14-én mutatják be a magyar mozik. 
 
 
wenn
2009.12.29
|


Film premierek

Elrabolt világ

amerikai sci-fi, 109 perc, 2019

Mi

amerikai horror, 116 perc, 2019

Életem értelmei

belga-francia filmdráma, 98 perc, 2018

Colette

amerikai-angol életrajzi dráma, 111 perc, 2018

Bazi nagy francia lagzik 2.

francia vígjáték, 99 perc, 2019

A világ gyengéd közönye

francia-kazahsztáni filmdráma, 100 perc, 2018
Játék
A nagy hatású Stephen King-regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be.
Filmek a TV-ben
18:10
Hozzám vagy hozzád?
német vígjáték, 2014
18:25
Godzilla (2014)
amerikai-japán katasztrófafilm, 2014
18:45
Csak veled
amerikai vígjáték, 1994
18:55
Támad a Mars!
amerikai akcióvígjáték, 1996
19:00
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.