Írói álmokat dédelget Hugh Grant

Írói karriert szeretne kezdeni a romantikus komédiák brit sztárja, Hugh Grant, olyan filmek után, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom vagy a Zene és szöveg. Vágyálmát a 49 éves színész állítólag már évek óta dédelgeti.
Hugh Grant nemrégiben bevallotta: már jó ideje tervezi, hogy beteljesíti írói álmait, és papírra veti első munkáját, ám egész eddig még arra várt, hogy anyagilag minél stabilabb legyen a helyzete, hogy mindezt megengedhesse magának. 
 
A színész a német Bild nevű lapnak nyilatkozott eddig titkolt terveiről. „Mindig is azt ígértem magamnak, hogy amint csinálok pár jó filmet és keresek velük némi pénzt, végül megírom a regényemet” – mondta Grant. 
 
A Sztárom a párom sztárja azt is elárulta, hogy az álmodozásnál azért már eddig is többre jutott, hiszen már el is kezdte írni első könyvét néhány évvel ezelőtt, csak eddig még nem tudott időt szakítani rá, hogy be is fejezze a történetet, mivel az újabb és újabb filmes projektek mindig elszakítják a komputerétől. 
 
„Nem tudom, hogy ez vajon lustaság-e, vagy az elbukástól való félelemnek egy fajtája. Mindig arra gondolok, hogy miért is ne csinálnék inkább még egy filmet, hogy pénzt keressek és gyönyörű nőkkel dolgozhassak” – tette hozzá a színész, akit legközelebb a Hová lettek Morganék? című romantikus komédiában láthatunk. 
 
A filmben Grant egy feleségétől (Sarah Jessica Parker játssza) elidegenedett, válófélben lévő manhattani sztárjogász, aki nejével együtt egy gyilkosság szemtanújává válik, ezért a tanúvédelmi program keretében egy csendes kisvárosba kényszerül. Az álca kedvéért pedig a két állandóan veszekedő embernek boldog szerelmespárnak kell tűnnie. A Hová lettek Morganék?-et január 14-én mutatják be a magyar mozik. 
 
 
wenn
2009.12.29
|


Film premierek

Milliárdos fiúk klubja

amerikai életrajzi dráma, 108 perc, 2018

McQueen

angol dokumentumfilm, 111 perc, 2018

Aquaman

amerikai-ausztrál fantasy, 143 perc, 2018

Álommeló

amerikai romantikus vígjáték, 103 perc, 2018

Pókember – Irány a Pókverzum

amerikai animációs film, 117 perc, 2018
Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Filmek a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
Cs
13
18:10
18:15
Csocsó - sztori
argentín-spanyol-indiai-amerikai animációs film, 2013
18:20
Farkas
amerikai sci-fi akciófilm, 2013
18:30
Megint 17
amerikai romantikus vígjáték, 2009
18:30
Thelma
norvég horror, 2017
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.