Párterápia

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (26)
A hétköznapokba belefásult középkorú párok legutóbb egy rekreációs álomszigeten próbáltak meg kitörni a mindennapokból (Páros mellékhatás), Shawn Levy pedig most párterápia céljából egy izgalmas randevúra küldi őket...
... (vagy legalábbis egyet közülük), egy flancos étterembe. Csakhogy az este a kelleténél jóval izgalmasabbra sikerül, amikor Phil Fosternek, az unalmas kertvárosi házaspár egyik felének az a nagyszerű ötlete támad, hogy lecsapjon annak a másik párnak az asztalfoglalására, melynek tagjait hiába szólítja az éttermi hosztesz. Ennek köszönhetően azonban ő és felesége, Claire hatalmas pácba kerülnek, főleg miután már nemcsak a vendéglő személyzete, hanem két, pisztollyal hadonászó férfi is őket hiszi Tripplehornéknak – akik a jelek szerint elkövettek valami olyan csúnyaságot, ami miatt most főhőseinknek kell menekülniük.
 
A korábban ártalmatlan családi filmekkel (Éjszaka a múzeumban 1-2., Tucatjával olcsóbb) és A rózsaszín párduc-féle borzalmakkal jelentkező Shawn Levynak ezúttal sikerült megugrania saját határait, és valami valóban szórakoztatót letennie az asztalra. A Párterápia szellemesen idézi meg Hitchcock „menekülő kisemberes” akcióthrillerjeit, miközben rettegés helyett inkább röhögni lehet rajta. Ennek felelősei a főszerepet alakító Steve Carell, aki már számos filmben bizonyított, és b. nejét játszó Tina Fey, aki ezzel szemben sajnos hazánkban kevésbé ismert (jórészt csak A stúdió című sorozatból jegyezhettük meg), pedig napjaink talán legjobb amerikai komikája. 
fürkész
2010.04.02
|
Date Night
amerikai akcióvígjáték, 88 perc, 2010
Egy régen várt randira induló gyermekes házaspár tévedés áldozata lesz, és bizony menekülniük kell. Kisemberek nagy helyzetekben!
Rendező:

Shawn Levy

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2010. április 8.
(4 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.