Burton és Bekmambetov a vámpírok ellen

Vámpírvadászként jelenik meg Abraham Lincoln egykori amerikai elnök Tim Burton, az Alice Csodaországban direktora készülő filmjében, amit Timur Bekmambetovval (Wanted) közösen készül vászonra vinni Seth Grahame-Smith regénye alapján.
Burton és Bekmambetov nem először fognak együtt dolgozni: korábbi közös munkájuk a 9 című animációs film, amit mindketten producerként jegyeznek és amit az április 8-tól 18-ig tartó 17. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon láthat először a magyar közönség. A Hollywood Reporter értesülései szerint az új filmre is produceri megállapodást írt alá a két filmes. 
 
A készülő közös projekt Seth Grahame-Smith Abraham Lincoln: Vampire Hunter (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) című regényén alapul. Ugyanez a szerző írta azt a könyvet is, ami alapján Natalie Portman főszereplésével készül rendhagyó Jane Austen-film: a Pride and Prejudice and Zombies (Büszkeség és balítélet meg a zombik). 
 
Míg a Büszkeség és balítélet meg a zombikban, a Büszkeség és balítélet című Austen-klasszikus kicsavart, „szörnyesített” verziójában a Bennet lányok Elizabeth Bennet vezetésével két bál és házassági ajánlat között élőhalottakat irtanak, addig az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben az egykori amerikai elnök jól képzett vámpírvadászként jelenik meg. 
 
A fent említett regényeket megjelentető philadelphiai kiadó adott már ki könyvet Sense and Sensibility and Sea Monsters (Értelem, érzelem és tengeri szörnyek) címmel is, ami szintén egy Jane Austen-művön alapul, és hamarosan megjelenik – nem Grahame-Smith, hanem egy másik szerző tollából – a Büszkeség és balítélet meg a zombik előzménye, a Dawn of the Dreadfuls is. 
 
 
wenn
2010.03.04
|


Film premierek

Tel-Avivban minden megtörténhet

belga-francia-izraeli-luxemburgi vígdráma, 100 perc, 2018

Seveled

magyar romantikus vígjáték, 95 perc, 2019

Sarkvidéki akció

amerikai-angol-dél-koreai-indiai-japán-kanadai-kínai animációs film, 90 perc, 2019

Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

kanadai animációs film, 89 perc, 2018

Léghajósok

amerikai-angol kalandfilm, 100 perc, 2019

Élősködők

dél-koreai thriller, 132 perc, 2019

Akik már nem öregszenek meg

angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2018
Játék
A Die Krupps legutóbb a Front Line Assembly vendégeként járt nálunk, most azonban headlinerként érkezik a Hajóra.
Filmek a TV-ben
H
2
K
3
Sze
4
Cs
5
P
6
Szo
7
19:10
Férfi a szénakazal tetején
német romantikus film, 2007
19:15
A fegyver két végén
amerikai-angol-ausztrál-német-spanyol akciófilm, 2007
19:15
S.W.A.T.: Tűzveszély
amerikai akciófilm, 2011
19:15
Rád vagyok kattanva
amerikai romantikus vígjáték, 2000
19:30
Ready Player One
amerikai sci-fi, 2018
Pózolj Stonehenge-dzsel! 100 éve kezdődtek a stonehenge kutatások. Ebből az alkalomból gyűjtöttek össze a Stonehenge -nél készültturistafotókat, böngésszétek őket, csodásak! #stonehenge100 #regifotok #photohistory #stonehengehistory#tourists #stonehengetourist
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.