De Niro megint éjszaka rohan

A Universal stúdió bejelentette, hogy Robert De Niro leszerződött az Éjszakai rohanás 2-re. A napokban derült ki az is, hogy a színész egy életrajzi filmben is szerepelni fog: Vince Lombardi futball-legendát formálja meg hamarosan.
A Universal stúdió bejelentette, hogy Robert De Niro leszerződött az Éjszakai rohanás folytatására. Az 1988-ban bemutatott, frenetikus sikerű első részben az Oscar-díjas sztár Jack Walsh fejvadászt alakította, aki a maffia könyvelőjét (Charles Grodin) próbálja leszállítani a megrendelőnek, és a New Yorktól Los Angelesig tartó hajszában meg kell küzdenie más fejvadászokkal, a maffiózókkal és az FBI-jal is. Az új projektről egyelőre csak annyit tudni, hogy De Niro ezúttal fiatal partnert kap, és legalább annyi lövöldözés meg poén lesz a filmben, mint legutóbb. 
 
A napokban derült ki az is, hogy a színészóriás egy életrajzi filmben is szerepelhet: Vince Lombardi amerikai futball-legendát formálja meg hamarosan egy olyan alkotásban, aminek egyik gyártója a National Football League, azaz a nemzeti fociliga. Az 1970-ben elhunyt Vince Lombardi legendás amerikaifoci-edző volt, aki hírnevét azzal alapozta meg, hogy a hatvanas években sikerre vitte a Green Bay Packers nevű csapatot: kilenc év alatt öt bajnokságot is megnyert velük. A film forgatókönyvén Eric Roth dolgozik, akinek már van gyakorlata az életrajzi munkák terén, hiszen ő írta annak idején az Ali scriptjét is; emellett pedig olyan művek fűződnek a nevéhez, mint a Forrest Gump, A suttogó, a München vagy a Benjamin Button különös élete
 
Addig is azonban, amíg a fenti filmekre várunk, találkozhatunk Robert De Niróval a nagyvásznon a Mindenki megvan című alkotásban, amit február 25. óta vetítenek a magyar mozik, illetve nemsokára jön az Apádra ütök és a Vejedre ütök című családi komédiák várva várt folytatása, a Little Fockers, amit idén karácsonykor mutatnak be hazánkban. 
 
 
 
(UIP, wenn) 
 
 
2010.03.12
|


Film premierek

Toy Story 4.

amerikai animációs film, 100 perc, 2019

Casanova - Az utolsó szerelem

francia történelmi dráma, 98 perc, 2019

Gyerekjáték

amerikai horror, 90 perc, 2019

Csekély esély

amerikai vígjáték, 125 perc, 2019
Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Filmek a TV-ben
18:10
Mamamaffia - Keresztanya
német romantikus vígjáték, 2015
18:15
Darling
dán film, 2017
18:30
Scooby-Doo! Kalózok a láthatáron!
amerikai animációs film, 2006
18:45
Az emlékezés napja
amerikai történelmi dráma, 2011
18:50
Red
amerikai akciófilm, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.