De Niro megint éjszaka rohan

A Universal stúdió bejelentette, hogy Robert De Niro leszerződött az Éjszakai rohanás 2-re. A napokban derült ki az is, hogy a színész egy életrajzi filmben is szerepelni fog: Vince Lombardi futball-legendát formálja meg hamarosan.
A Universal stúdió bejelentette, hogy Robert De Niro leszerződött az Éjszakai rohanás folytatására. Az 1988-ban bemutatott, frenetikus sikerű első részben az Oscar-díjas sztár Jack Walsh fejvadászt alakította, aki a maffia könyvelőjét (Charles Grodin) próbálja leszállítani a megrendelőnek, és a New Yorktól Los Angelesig tartó hajszában meg kell küzdenie más fejvadászokkal, a maffiózókkal és az FBI-jal is. Az új projektről egyelőre csak annyit tudni, hogy De Niro ezúttal fiatal partnert kap, és legalább annyi lövöldözés meg poén lesz a filmben, mint legutóbb. 
 
A napokban derült ki az is, hogy a színészóriás egy életrajzi filmben is szerepelhet: Vince Lombardi amerikai futball-legendát formálja meg hamarosan egy olyan alkotásban, aminek egyik gyártója a National Football League, azaz a nemzeti fociliga. Az 1970-ben elhunyt Vince Lombardi legendás amerikaifoci-edző volt, aki hírnevét azzal alapozta meg, hogy a hatvanas években sikerre vitte a Green Bay Packers nevű csapatot: kilenc év alatt öt bajnokságot is megnyert velük. A film forgatókönyvén Eric Roth dolgozik, akinek már van gyakorlata az életrajzi munkák terén, hiszen ő írta annak idején az Ali scriptjét is; emellett pedig olyan művek fűződnek a nevéhez, mint a Forrest Gump, A suttogó, a München vagy a Benjamin Button különös élete
 
Addig is azonban, amíg a fenti filmekre várunk, találkozhatunk Robert De Niróval a nagyvásznon a Mindenki megvan című alkotásban, amit február 25. óta vetítenek a magyar mozik, illetve nemsokára jön az Apádra ütök és a Vejedre ütök című családi komédiák várva várt folytatása, a Little Fockers, amit idén karácsonykor mutatnak be hazánkban. 
 
 
 
(UIP, wenn) 
 
 
2010.03.12
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
Szo
19
18:45
Gattaca
amerikai sci-fi, 1997
18:45
Anyák napja
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:50
Mindenki szereti a bálnákat
amerikai-angol filmdráma, 2012
19:05
Adele Spitzeder, a csaló
német-osztrák filmdráma, 2012
19:15
A visszavonuló
amerikai romantikus vígjáték, 2009
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.