Condon rendezi a következő Alkonyat-filmet

A következő Alkonyat-film, a Breaking Dawn (Hajnalhasadás) című folytatás rendezőjeként korábban szóba került már Gus Van Sant, Mark Waters és Sofia Coppola is, de most vége a találgatásoknak, a Summit ugyanis megnevezte a direktort.
Az Entertainment Weekly, pontosabban az EW.com értesülései szerint tehát a negyedik Alkonyat-filmet Bill Condon, az Oscar-díjas Dreamgirls című musical Oscar-díjas direktora rendezheti meg, mint azt a franchise-t gyártó Summit Entertainment illetékesei az internetes médiumnak elárulták. 
 
Sőt mivel a tervek szerint a könyv verzióban 756 oldalas alkotást a filmesek kettébontják, az alkotó rögtön két Twilight-filmet is készíthet. Ezek közül az első 2011-ben érkezik majd a mozikba, de addig is bemutatják – hazánkban idén július 1-jén – az Alkonyat – Napfogyatkozás című harmadik részt, amit még David Slade (Cukorfalat) rendezett. 
 
Eddig egyébként a már a legelejétől fogva folyamatos siker ellenére minden Alkonyat-filmet más direktor jegyez (az első filmet, az Alkonyatot Catherine Hardwicke, a másodikat, az Alkonyat – Újholdat pedig Chris Weitz rendezte), Condon kivételes kegyben részesül tehát, ha valóban ő forgathatja majd le a két Hajnalhasadás-filmet. 
 
Ezek fényében pedig – mivel a munkálatok miatt az idei és a következő év nagy részét a filmes Kanadában, Vancouverben, az Alkonyat-filmek forgatási helyszínén tölti – eddig tervezett következő projektje, a 2012-re ígért, Kristin Scott Thomas főszereplésével forgatandó Salmon Fishing in the Yemen egyelőre talonba kerül. 
 
 
 
(wenn, people.com)
 
 
2010.04.08
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, ám nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről.
Filmek a TV-ben
18:05
Pókember - Irány a Pókverzum
amerikai animációs film, 2018
18:10
Pókember 3.
amerikai akciófilm, 2007
18:20
Mátrix
amerikai akciófilm, 1999
18:20
Apa lettem kisapám!
amerikai vígjáték, 2004
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
Ma kerül kia lelőhelyekre a PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.