Áll a Bekmambetov-film

Alig egy hete adtunk hírt róla, hogy Timur Bekmambetov (Wanted) produceri felügyelete alatt Moszkvában megkezdődött a The Darkest Hour forgatása. Az Emile Hirsch főszereplésével készülő mozi munkálatait azóta le kellett állítani.
A forgatás rendkívüli szüneteltetésére a jelenleg is tomboló moszkvai erdőtüzek miatt került sor, melyek a példátlan kánikula miatt július végén-augusztus elején alakultak ki az orosz fővárosban és környékén. A filmesek úgy látják, a következő két hétben biztosan nem fogják tudni folytatni a munkát. Mint arról korábban beszámoltunk, a Moszkvában játszódó amerikai posztapokaliptikus sci-fi/fantasy néhány amerikai turistáról és ott dolgozó honfitársaikról szól, akik összefognak a túlélés érdekében, mivel a várost földönkívüliek támadják meg. Chris Gorak rendezésében az egyik főszerepet az Út a vadonba, a Speed Racer és a Woodstock a kertemben sztárja, Emile Hirsch játssza, aki azonban nem annyira a film, mint inkább a moszkai lakosok sorsa miatt aggódik. 
 
„Mostanra a halálozási arány Moszkvában a szokásosról napi 700 halottra emelkedett. A fullasztó hőség mellett most már a lángok is támadnak: Oroszország-szerte tőzegtüzek keletkeztek. Naponta több száz is kialakul az országban, a legtöbb Moszkva negyven kilométeres körzetében: Oroszország tehát egy természeti katasztrófa kegyetlen ostromát nyögi. Moszkva 16 milliós lakosságának és a környező vidék lakóinak azonban tőlem eltérően nincs lehetőségük gépre szállni és elrepülni a világ egy olyan tájára, ahol biztonságban vannak és friss a levegő. A legtöbb embernek tehát maradnia kell. ... Cserébe imádkozzunk értük mindannyian; annál is inkább, mivel részben mind felelősek vagyunk a kialakult helyzetért: a törékeny bolygónkon uralkodó klímaváltozásért” – írta a színész a The Huffington Postnak.
 
 
 
wenn
2010.08.13
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Filmek a TV-ben
22:00
Az a nap a tengerparton
angol romantikus film, 2017
22:10
Közönséges bűnözők
amerikai thriller, 1995
22:45
A Zodiákus
amerikai thriller, 2007
22:45
Szex és halál kezdőknek
amerikai romantikus vígjáték, 2007
22:50
Halálosztag
amerikai akciófilm, 2017
Robert Downey Juniornak saját állatkertje van Malibuban. #robertdowneyjr #animallover #allatbarat #zoo #privatezoo #allatkert
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.