Ismét itt vannak a tini nindzsa teknőcök

Sokan csak mosolyogtak korábban, amikor a Paramount filmstúdió bejelentette, hogy a Tini nindzsa teknőcök franchise feltámasztására készül. Mostanra azonban komolyra fordult a helyzet, mert a stúdió két olyan forgatókönyvírót…
…szerződtetett a projektre, akik már fényesen bizonyították rátermettségüket: Art Marcum és Matt Holloway legutóbb A Vasembert vitték sikerre. A film producere pedig nem más, mint Michael Bay, aki azt ígéri, hogy a teknőcökkel ugyanolyan nagyszabású franchise-t hoz létre, mint dédelgetett kedvenceivel, a Transformers-filmekkel. A Paramount egyébként feszített tempót diktál az íróknak, mert a tini nindzsákkal már 2012-ben elő akarnak rukkolni. 
 
Az eredetileg képregényhős mutáns, emberszerű pizzafaló harcos teknősöket legutóbb 2007-ben láthatta moziban a közönség. A négy reneszánsz festő után elnevezett teknőcök, Leonardo, Donatello, Michelangelo és Raffaello korábban már háromszor is meghódították a nagyvásznat (Tini nindzsa teknőcök, 1990; Tini nindzsa teknőcök 2. − A trutymó titka, 1991; Tini nindzsa teknőcök 3. − Kiből lesz a szamuráj?, 1993), előtte pedig 1987-ben adaptálták tévére kalandjaikat. 
 
Közben persze nem pihennek az űrbéli óriásrobotok sem, habár Michael Bay és csapata kicsit elcsúszott a Transformers 3. 3D chicagói forgatásával, ezért még egy hétig megszállva tartják a belváros egy részét. Sőt állítólag nem kevesebb, mint tíz buszjárat közlekedik megváltozott útvonalon a filmesek miatt. A folytatásfilmet 2011. júniusában mutatják be a magyar mozik.
 
 
 
UIP
2010.08.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.