The Tourist: itt a magyar feliratos trailer

Végre közös (kis)filmben nézhetjük meg Angelina Jolie-t és Johnny Deppet! Felkerült ugyanis az internetre a The Tourist (magyar címén Az utazó) magyar feliratos előzetese. A trailer a hazai mozikban szeptember végétől lesz látható.
Mint arról korábban többször is írtunk már, a film az Anthony Zimmer című francia thriller remake-jeként készült, több rendező- és sztárcsere után végül az Oscar-díjas A mások élete direktora, Florian Henckel von Donnersmarck rendezésében és Angelina Jolie, illetve Johnny Depp főszereplésével. 
 
A film a téli moziszezon egyik leginkább várt eseménye, amely az Egyesült Államokban december közepén, nálunk a jövő év egyik első premierjeként 2011. január 6-án kerül a mozikba. Addig is – részben legalábbis – csillapodhat a nézők kíváncsisága: megnézhetjük, milyen együtt a két excentrikus sztár. Szeptember 15-én először csak a Yahoo-n, majd az egész neten, szeptember 17-től pedig Amerikában már szélesvásznon, a mozikban is láthatta, illetve láthatja a közönség Az utazó első részleteit. 
 
Az amerikai filmszínházakban az előzetest először a Tolvajok városa (The Town) című film előtt vetítik, a magyar mozikban pedig a Tőzsdecápák – A pénz nem alszik és az Ízek, imák, szerelmek című alkotások előtt mutatják be. Az utazóban egyébként Johnny Depp amerikai turistát alakít, aki európai körútja során megismerkedik egy rejtélyes nővel, majd futó, semmire sem kötelező viszonyuk néhány újabb kalandba sodorja a férfit – ám ezek már hazugsággal, nemzetközi maffiákkal, gyilkossággal és a legváratlanabb pillanatokban érkező romantikával kapcsolatosak. 
 
Közös történetüknek csupa gyönyörű város (Párizs és Velence) szolgál hátterül, s miközben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, egyre nagyobb szükségük is lesz a másikra – egy macska-egér játék főszereplőivé lesznek. Florian Henckel von Donnersmarck rendező (akinek A mások élete című rendezése 2007-ben elnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat) Christopher McQuarrie-val és Julian Fellowes-zal közösen írta a forgatókönyvet, ami azonban Jérome Salle hazánkban is bemutatott 2005-ös thrillerén, a Sophie Marceau és Yvan Attal főszereplésével készült Anthony Zimmeren alapul.
 

 
 
 
(InterCom)
 
 
 
2010.09.17
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
18:20
Egyetlen
amerikai sci-fi, 2019
18:40
Deep Impact
amerikai akciófilm, 1998
18:45
Ösztön
amerikai thriller, 1999
18:45
Little Woods
amerikai krimi, 2018
18:50
300
amerikai akciófilm, 2007
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.