Boribon muzsikál

Megérkezett Boribon, aki ezúttal zenével és vidám dalokkal kedveskedik a legkisebbeknek. A népszerű Kockásfülű nyúl megihletője, Marék Veronika 8 részes Boribon és Annipanni című mesekönyvéből készítette el első zenei lemezét.
Marék Veronika mára már klasszikussá vált gyerekmeséinek főhőse, Boribon maci hű barátjával, Annipannival karöltve fakad dalra! Veronika verseit Tallér Zsófia zenésítette meg, akitől eddig sem álltak távol a gyermekdalok, hiszen a Pán Péter, a Gulliver, a Kippkopp, a gesztenyegyerek és számos más mű zeneszerzőjeként találkozhattunk már vele, sőt utóbbi 2009-ben a Művészetek Palotájában megtartott bábelőadásán már az írónővel közösen dolgoztak.
 
A dalokat egy fiatal, de annál tehetségesebb, a Színház és Filmművészeti Egyetem bábszakán tanuló Köztársasági ösztöndíjas, Mórocz Adrienn énekli, aki rengeteg jókedvvel, kedvességgel és szeretettel töltötte meg a Buborékfújót, a Házikót, a Homokvárat vagy Annipanni táncát. 
 
A Boribon üde színfolt a gyermekzenei palettán, igazi szerethető és kedves figura, aki pillanatok alatt a legkisebbek kedvencévé válhat. 
 
A 40 perces lemez 17 dalt tartalmaz, kiadja az Universal Music Hungary.
 
 
2010.09.30
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
Szo
19
18:30
Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek!
amerikai animációs sorozat, 3. rész
18:40
Itt van Póni
I. évad, 104. rész: Horace / A csizma
19:00
Rev & Roll
kanadai-kínai animációs sorozat, 29. rész
19:10
Veszélyes Henry
V. évad, 535. rész: Itt a mobil, hol a mobil
19:15
Rev & Roll
kanadai-kínai animációs sorozat, 30. rész
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.