Együtt folytatja Depp és Jolie?

Mint arról korábban már írtunk, Az utazó című remake-ben láthatjuk először közös filmben a jelenlegi talán két legnagyobb sztárt: Johnny Deppet és Angelina Jolie-t. Egyes találgatások szerint nem ez lesz az utolsó közös munkájuk...
Minden idők egyik legnépszerűbb, stílusalapító krimiírója Dashiel Hammett volt, akinek magányos, cinikus detektívhőseit a legtöbbször Humphrey Bogart keltette életre a mozivásznon. Az író utolsó regénye, A cingár feltaláló (The Thin Man) moziváltozata a harmincas években annak köszönhette népszerűségét, hogy a korábbi műveknél könnyedebb és játékosabb volt – így születhetett még vagy öt filmes folytatása (William Powell főszereplésével). Az idő azonban megérett egy új változatra. 
 
A hírek szerint Johnny Depp cége vásárolta meg az újra-megfilmesítés jogát, vagyis a detektívet maga Depp alakítja majd; a forgalmazó a Warner Bros. Pictures lesz. Az új terv egyébként állítólag egyenes következménye annak, hogy a színész nemrégiben alaposan kipróbálhatta a klasszikus krimi/thriller műfajt. 
 
Az utazó című filmjében ugyanis üldöz, üldözik, nyomoz és bűnözik – a forgatás során ráérzett a zsáner izgalmaira. Mivel az opusban Angelina Jolie a partnere, és a hírek szerint a forgatáson nagyon jól megértették egymást, sokan már azt találgatják, hogy talán a 2013-ra ígért A cingár feltalálóban is Jolie térhet vissza Depp partnereként. Addig is első közös filmjüket, Az utazót (eredeti címén a The Touristot) az eredetileg tervezettnél korábban, jövő január helyett már idén december 29-től megnézhetjük a magyar mozikban. 
 
 
 
(IC Press)
 
 
IC Press
2010.11.10
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
Bazi nagy amcsi lagzi
amerikai vígjáték, 2004
18:15
Robin Hood, a tolvajok fejedelme
amerikai kalandfilm, 1991
18:20
A tanítónő
amerikai film, 2018
18:40
Kísértés két szólamban
amerikai vígjáték, 2003
18:50
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.