Őrült, dilis, szerelem.: részletek a filmből

A múltkori előzetes után ezúttal nem egy, hanem mindjárt három, magyar felirattal ellátott összeállítást kaptunk a Ryan Gosling és Steve Carell főszereplésével készült romkom, az Őrült, dilis, szerelem. legviccesebb jeleneteiből.
Mint arról már írtunk, a film főhőse Cal Weaver (Carell), aki már mindent megkapott az élettől, amit akarhat: jó munka, szép ház, aranyos gyerekek – méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy felesége megcsalta és válni akar, hirtelen minden átalakul – egy egészen új típusú életté. 
 
A férfi szabad estéit ezentúl egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumás Jacobbal (Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába. Ám szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia – miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán akarja-e az új életet... 
 
A lentebb látható három, 1-2 perc hosszúságú filmklip a vígjáték címének egy-egy szavát, azaz az őrültet, a dilist és a szerelmet járja körbe. A teljes művet – melyben a felsoroltakon kívül játszik még Emma Stone, Marisa Tomei és Kevin Bacon is, a rendezők pedig az I Love You Phillip Morrist is jegyző Glenn Ficarra és John Requa – szeptember 1-jén mutatják be a magyar mozik. 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
(InterCom)
 
 
2011.07.25
|


Film premierek

A vágyak szigete

amerikai horror, 110 perc, 2020

Sonic, a sündisznó

amerikai-japán-kanadai kalandfilm, 99 perc, 2020

Közel a horizonthoz

német romantikus filmdráma, 109 perc, 2019

A boldogságvirág

angol-német-osztrák sci-fi, 105 perc, 2019
Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Filmek a TV-ben
18:10
Inferno
amerikai akciófilm, 1999
18:35
November
észt fantáziafilm, 2017 (feliratos)
18:40
...és megint dühbe jövünk
olasz akcióvígjáték, 1978
18:45
Leharcolt oroszlánok
amerikai vígjáték, 2003
18:45
A testőr
amerikai akciófilm, 2006
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.