Videó: sztárparádé szilveszterre

Rekordot döntött Garry Marshall, a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezője: közelgő filmjében, a Szilveszter éjjelben (mely a Valentin naphoz lazán kapcsolódó folytatás) még az előzőnél is több sztár szerepel. Nézd meg az előzetest!
Garry Marshall az a rendező, akit minden színész szeret: korai sikere, a Micsoda nő! vagy későbbi filmje, a Neveletlen hercegnő főszereplői csakúgy, mint azok, akik még nem dolgoztak vele… de nagyon örülnének a lehetőségnek. Talán ezért sikerült tavaly összehoznia a Valentin napot: a romantikus vígjátékot, melyben annyi sztár gyűlt össze, hogy abból tíz másik film is kitelt volna. 
 
A rendező-producer már a Valentin nap premierjén azt nyilatkozta, hogy meg szándékozik dönteni saját rekordját, és olyan filmet akar rendezni, amiben még több hírességet hoz össze a kamera előtt – és az előző mű írójával együtt elkészítette az egy New York-i szilveszter éjjel fordulatairól szóló forgatókönyvet, melyben ezúttal is párhuzamos szálakon kanyarog majd a történet: a mű szerelmek, szakítások, békülések és egymásra találások sztorija. A stáblista pedig azt bizonyítja, hogy a rendezőnek sikerült végrehajtani a tervet. 
 
Az új romkomban, melynek címe Szilveszter éjjel (New Year’s Eve), a Valentin napnál is több sztár játszik: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl, Carla Gugino, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sofia Vergara, Alyssa Milano, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Sienna Miller, Julie Andrews, John Lithgow, Ice Cube, Til Schweiger, John Stamos, Jon Bon Jovi, Hector Elizondo, Ludacris és még sokan mások gyűltek össze a film kedvéért. A Szilveszter éjjelt idén decemberben mutatják be a magyar mozik (az amerikai premier december 9-én lesz), addig is íme a magyar feliratos előzetes:
 

 
 
IC Press
2011.08.02
|


Film premierek

Elrabolt világ

amerikai sci-fi, 109 perc, 2019

Mi

amerikai horror, 116 perc, 2019

Életem értelmei

belga-francia filmdráma, 98 perc, 2018

Colette

amerikai-angol életrajzi dráma, 111 perc, 2018

Bazi nagy francia lagzik 2.

francia vígjáték, 99 perc, 2019

A világ gyengéd közönye

francia-kazahsztáni filmdráma, 100 perc, 2018
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Filmek a TV-ben
21:10
A kalandor
amerikai akciófilm, 1996
21:30
Escobar
bolgár-spanyol életrajzi film, 2017
21:35
Hang nélkül
amerikai horror, 2018
21:35
Suicide Squad - Öngyilkos osztag
amerikai fantasztikus akciófilm, 2016
21:50
Összetörve
új-zélandi filmdráma, 1992
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.