Videó: sztárparádé szilveszterre

Rekordot döntött Garry Marshall, a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezője: közelgő filmjében, a Szilveszter éjjelben (mely a Valentin naphoz lazán kapcsolódó folytatás) még az előzőnél is több sztár szerepel. Nézd meg az előzetest!
Garry Marshall az a rendező, akit minden színész szeret: korai sikere, a Micsoda nő! vagy későbbi filmje, a Neveletlen hercegnő főszereplői csakúgy, mint azok, akik még nem dolgoztak vele… de nagyon örülnének a lehetőségnek. Talán ezért sikerült tavaly összehoznia a Valentin napot: a romantikus vígjátékot, melyben annyi sztár gyűlt össze, hogy abból tíz másik film is kitelt volna. 
 
A rendező-producer már a Valentin nap premierjén azt nyilatkozta, hogy meg szándékozik dönteni saját rekordját, és olyan filmet akar rendezni, amiben még több hírességet hoz össze a kamera előtt – és az előző mű írójával együtt elkészítette az egy New York-i szilveszter éjjel fordulatairól szóló forgatókönyvet, melyben ezúttal is párhuzamos szálakon kanyarog majd a történet: a mű szerelmek, szakítások, békülések és egymásra találások sztorija. A stáblista pedig azt bizonyítja, hogy a rendezőnek sikerült végrehajtani a tervet. 
 
Az új romkomban, melynek címe Szilveszter éjjel (New Year’s Eve), a Valentin napnál is több sztár játszik: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl, Carla Gugino, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sofia Vergara, Alyssa Milano, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Sienna Miller, Julie Andrews, John Lithgow, Ice Cube, Til Schweiger, John Stamos, Jon Bon Jovi, Hector Elizondo, Ludacris és még sokan mások gyűltek össze a film kedvéért. A Szilveszter éjjelt idén decemberben mutatják be a magyar mozik (az amerikai premier december 9-én lesz), addig is íme a magyar feliratos előzetes:
 

 
 
IC Press
2011.08.02
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Filmek a TV-ben
18:15
Zoe
amerikai sci-fi, 2018
18:15
Lassú vágta
amerikai romantikus dráma, 2018
18:25
Az admirális
holland történelmi kalandfilm, 2015
18:25
A bombák földjén
amerikai akciófilm, 2008
18:30
Scooby-Doo! Hold szörnyes őrület
amerikai animációs film, 2015
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.