Videó: sztárparádé szilveszterre

Rekordot döntött Garry Marshall, a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezője: közelgő filmjében, a Szilveszter éjjelben (mely a Valentin naphoz lazán kapcsolódó folytatás) még az előzőnél is több sztár szerepel. Nézd meg az előzetest!
Garry Marshall az a rendező, akit minden színész szeret: korai sikere, a Micsoda nő! vagy későbbi filmje, a Neveletlen hercegnő főszereplői csakúgy, mint azok, akik még nem dolgoztak vele… de nagyon örülnének a lehetőségnek. Talán ezért sikerült tavaly összehoznia a Valentin napot: a romantikus vígjátékot, melyben annyi sztár gyűlt össze, hogy abból tíz másik film is kitelt volna. 
 
A rendező-producer már a Valentin nap premierjén azt nyilatkozta, hogy meg szándékozik dönteni saját rekordját, és olyan filmet akar rendezni, amiben még több hírességet hoz össze a kamera előtt – és az előző mű írójával együtt elkészítette az egy New York-i szilveszter éjjel fordulatairól szóló forgatókönyvet, melyben ezúttal is párhuzamos szálakon kanyarog majd a történet: a mű szerelmek, szakítások, békülések és egymásra találások sztorija. A stáblista pedig azt bizonyítja, hogy a rendezőnek sikerült végrehajtani a tervet. 
 
Az új romkomban, melynek címe Szilveszter éjjel (New Year’s Eve), a Valentin napnál is több sztár játszik: Ashton Kutcher, Robert De Niro, Katherine Heigl, Carla Gugino, Josh Duhamel, Zac Efron, Abigail Breslin, Jessica Biel, Sofia Vergara, Alyssa Milano, Lea Michele, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Sienna Miller, Julie Andrews, John Lithgow, Ice Cube, Til Schweiger, John Stamos, Jon Bon Jovi, Hector Elizondo, Ludacris és még sokan mások gyűltek össze a film kedvéért. A Szilveszter éjjelt idén decemberben mutatják be a magyar mozik (az amerikai premier december 9-én lesz), addig is íme a magyar feliratos előzetes:
 

 
 
IC Press
2011.08.02
|


Film premierek

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Downton Abbey

angol filmdráma, 122 perc, 2019

Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

magyar életrajzi dráma, 98 perc, 2018

100 dolog

német vígjáték, 111 perc, 2018
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
18:10
A kokainkölyök
amerikai bűnügyi film, 2018
18:10
Adele Spitzeder, a csaló
német-osztrák filmdráma, 2012
18:15
Halálos iramban 7.
amerikai akciófilm, 2014 (ism.)
18:25
Bérgyilkosok
amerikai akciófilm, 1995
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
Még a héten látogatható a Holdmúzeum 1969 - Művészet és világűr című kiállítás, szerintünk #nemaradjle #holdmuzeum #muveszetesvilagur #muveszetestudomany #kiallitasajanlo #vasarelymuzeum
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.