Kémkölykök 4D – A világ minden ideje

est.hu:
3/10
|
olvasói
4/10 (32)
Robert Rodriguez a Grindhouse-filmek és a Machete után visszatért a Kémkölykök-szériához, hogy a háromdimenziós harmadik rész után majd’ tíz évvel ezúttal 4D-ben kápráztassa el (a 3D-re már ráunt tizenéves) közönségét.
A címben is szereplő 4D azon túl, hogy elmésen utal arra, hányadik epizódnál járunk éppen, az illatokkal megbolondított moziélményt jelzi – a vetítőterembe lépve kis számozott tasakokat kapunk, és a filmet nézve a vásznon felvillanó számok mutatják, mikor melyikbe szippantsunk bele, hogy ugyanazt a szagot érezzük, amit a szereplők –, de tekintve, hogy a világ idejéért folyik a harc, értelmezhetjük Einstein relativitáselméletére tett kikacsintásként is. Vagyis értelmezhetnénk egészen addig, amíg meg nem nézzük a mozit. A legújabb Kémkölykök ugyanis a cselekmény szintjén is több hangsúlyt fektet a szagokra és a 3D-re, mint bármi egyébre: az egyszerű vonalvezetésű történet inkább cirkuszi látványosságokat ad, mint bármi mást, de a Kémkölykök-filmeket a rajongói mindig is ezért szerették.
 
Rodriguez művét szokás szerint rendezőként, forgatókönyvíróként, producerként, operatőrként és zeneszerzőként is jegyzi, a széria rajongóinak nagy örömére pedig immár felnőtt kémként visszahozza egykori gyerekhőseit, a Carment alakító Alexa Vegát és a testvérét játszó Daryl Sabarát. A helyükre két tüneményes kémkölyök lépett, a produkcióban szintén újonc Jessica Alba által megformált kémnő, Marissa Cortes mostohagyerekei, Rebecca és Cecil. Ezúttal ők mentik meg a világot a fenyegető veszélytől, megállítva a gonosz Timekeepert rettenetes tervének végrehajtásában.  
 
zsinora
2011.10.24
|
Spy Kids 4: All the Time in the World
amerikai kalandfilm, 90 perc, 2011
Egy anyuka visszatér a kémszakmához, hogy még időben megállítson egy nagyra törő tervekkel bíró gonoszt.
Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2011. október 27.
(5 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.