Delfines kaland: miniwerkfilm

Október 20-án mutatják be a magyar mozik a Delfines kaland 3D című szívhez szóló, megtörtént eseményeken alapuló családi filmet. A mű egyik főhőse, Winter, a delfinborjú belegabalyodik egy mélytengeri csapdába. Az életét egy...
...kisfiú menti meg – ám az állat uszonyán az orvosok már nem tudnak segíteni: a közeli állatkórház medencéjében amputálni kell a létfontosságú végtagot. Megmentője azonban nem feledkezik meg Winterről. Kettejük között őszinte kapcsolat alakul ki, és a fiú mindent elkövet, hogy meggyőzzön egy háborús sérülteket kezelő orvost: készítsen műuszonyt a delfinnek... 
 
A film forgalmazójától érkezett 2 és fél perces, magyar feliratos összeállításban megszólalnak a Delfines kaland főszereplői (Morgan Freeman, Ashley Judd, Harry Connick Jr., Cozi Zuehlsdorff és Nathan Gamble), producerei és rendezője, Charles Martin Smith is. Láthatunk ezenkívül a videóban természetesen számos részletet a filmből, és feltárulnak a Wintert befogadó akvárium csodái is. 
 
A Delfines kaland egyik szinkronszerepét egyébként Kovács Patrícia vállalta, aki számára azért különös fontosságú ez a történet, mert ő maga is működtet egy olyan alapítványt, a Suhanj!-t, amely a mozgás örömét kívánja megosztani sérült és fogyatékkal élő emberekkel: önkénteseik (köztük maga a színésznő) kerekesszékesekkel futnak, látássérültek számára szerveznek spinningfoglakozásokat – legutóbb például a budapesti félmaratonon vettek részt. 
 
„Mindig hinni a legnehezebb. Azért nagy öröm, hogy készülnek ilyen filmek, mert átélhetővé teszik, milyen nehezek a fogyatékkal élők mindennapjai, és hogy mégsem szabad feladni: ezeket a történeteket el kell mesélni. Az már csak ráadás, hogy a fontos mondanivaló egy mindenki számára szerethető, kedves, játékos történetbe van csomagolva. A legtöbb néző valószínűleg észre sem fogja venni, mennyit tanul mozizás közben. Csak élvezi, hogy együtt suhan a delfinekkel a tenger mélyén” – mondta a színésznő a szinkronfelvételek után. 
 
 

 
 
 
(InterCom)
 
 
2011.09.14
|


Film premierek

Az oroszlánkirály

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Az oroszlánkirály 3D

amerikai animációs film, 118 perc, 2019

Yao utazása

francia-szenegáli vígdráma, 103 perc, 2019

Senki többet

amerikai dokumentumfilm, 98 perc, 2018

Nicky Larson - Ölni vagy kölni?

francia akcióvígjáték, 91 perc, 2018

Fehér éjszakák

amerikai horror, 147 perc, 2019

Anna

francia akcióthriller, 119 perc, 2019
Játék
Kitűnő budapesti indie-rock zenekar, amely Európát is készül meghódítani.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
20:35
Elveszve Münchenben
cseh filmvígjáték, 2015
21:00
Sharknado - Cápavihar
amerikai sci-fi, 2013
21:00
Óz, a hatalmas
amerikai fantasy, 2013
21:00
Legenda vagyok
amerikai thriller, 2007
21:00
Esti mesék
amerikai vígjáték, 2008
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.