Kedvenc helyek

A Coldplayt már nem érdekli a lemezeladás

A zenekart kizárólag az motiválja, hogy olyan lemezt készítsen, amellyel saját maga elégedett. Az EMI nem támasztott elvárásokat a ma megjelent új album eladási számai kapcsán.
A Coldplay ma jelentette meg ötödik stúdióalbumát, Mylo Xyloto címmel. A zenekar dobosa, Will Champion elmondta: a legkevésbé sem foglalkoztatja a tagokat, hogy hány példányban sikerül eladni a lemezt, egyedül az számít, hogy ők maguk elégedettek a végeredménnyel.

"Őszintén szólva semmifajta nyomás nem volt rajtunk, a kiadó sem támasztott elvárásokat. Úgy érezzük, hogy ameddig képesek vagyunk rá, addig a lehető legkeményebben kell dolgoznunk. Ha van is nyomás rajtunk, az kizárólag belülről fakad. Tisztában vagyunk azzal, hogy milliók szeretnének a helyünkben lenni, ezért megpróbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból" - mondta Champion, majd hozzátette: azoknak az időknek már vége, amikor a zenekarok tízmillió példányt tudtak eladni lemezeikből, ezért nem is érdemes összehasonlítgatni a mai eladási számokat a régiekkel. 


A Coldplay előző négy stúdióalbumából összesen több mint 50 milliót adott el mostanáig.


(NME)
2011.10.24
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.