Kedvenc helyek

Új énekessel koncertezik a Queen

A brit zenekar idén újra turnézik, ezúttal egy fiatal énekessel egészül ki.
A Sonisphere fesztivál szervezői már megerősítették, hogy nyáron a Queen is fellép az eseményen, a zenekar ezúttal Adam Lambert személyében egy fiatal, feltörekvő énekessel egészül ki. A legendás együttes természetesen nem egyetlen fellépésre áll össze, a nyár folyamán több fesztiválon is fellép, és önálló koncereket is ad. 
 
"A cél, hogy tisztelegjünk Freddie emléke előtt, és eljátsszunk néhány nagyszerű számot. Olyan energikus koncertet adunk, hogy arra Freddie is büszke lenne. Nem arról van szó, hogy helyettesíteni akarom őt, az lehetetlen is lenne. Számomra óriási megtiszteltetés, hogy a zenekarban énekelhetek" - mondta Lambert. 
 
Roger Taylor, a Queen dobosa szerint Lambert egy rendkívül tehetséges énekes, aki kiváló hanggal rendelkezik, ezért esett rá a választás.
 
Az új frontember az American Idol 2009-es szezonjába tűnt fel, még abban az évben megjelentette első stúdiólemezét, és idén tavasszal érkezik második albuma.
 
(Rolling Stone)
2012.02.04
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.