Marék Veronika: Annipanni, mesélj nekem!

A Boribon-sorozat tizedik kötetéhez érkezett, és Marék Veronika imádnivaló kismackója ez alkalommal is csuda dolgokat visz véghez. Nem keveredik gigászi kalandokba, és izgalmas utazást sem tervez, viszont segít Annipanninak, akinek annyi dolga van, hogy alig lát ki belőlük, hát létezik ennél nagyobb hőstett?!
Boribon nagyon szeretné, ha a lányka felolvasna neki az új képeskönyvéből, ő azonban lót-fut, rengeteg a dolga, így nem ér rá foglalkozni a mesét váró kismedvével. Míg Annipanni a boltban vásárol, Boribon egy fura, képes listára bukkan, melyen a még kipipálásra váró tennivalók szerepelnek, gyorsan neki is lát, hogy mindent megcsináljon, mire Panni hazaér. A segítség jutalma pedig mi is lehetne más, mint a mese.
 
A kedves és jellegzetes rajzok, valamint az egyszerű szövegvilág a legkisebbek számára is könnyen érthetővé teszik a történetet, mely hűen példázza a rohanós mindennapokat. És miközben a gyerekek évezettel figyelik a népszerű medvebocs háztartási praktikáit, a mesélő felnőttet édes nosztalgia kerítheti hatalmába, hiszen Boribon és Annipanni a ’70-es évek óta a kicsik nagy kedvencei. Nem is véletlenül. 
 
 
Pozsonyi Pagony, 1590 Ft
 
 
2012.02.24
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:10
Game Shakers
II. évad, 213. rész: Tánc, repülő malac, egyebek
04:35
44 cicus
I. évad, 118. rész: Piperita a séf macska
04:45
44 cicus
I. évad, 119. rész: Sznobina a tipp-topp cica
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.