Ismét lefújták Iggy Azalea turnéját
Három éven belül az ausztrál rapper két koncertsorozatát is lemondták - az ok ezúttal is a pocsék jegyeladás volt, ami 2015-ben a The Great Escape turnét is keresztbe húzta.

Évről évre halványabban ragyog Iggy Azalea csillaga a rapzenei égen. A Nicki Minaj és Cardi B által uralt női rapszcéna egyre inkább kirekeszti magából az ausztrál sztárt, aki az utóbbi időben nem igazán tudott semmi maradandót letenni az asztalra; két éve várt második nagylemezét a mai napig nem sikerült tető alá hoznia, új zenékkel csak egy párszámos EP formájában jelentkezett, ami nem sokkal a megjelenés után szinte azonnal feledésbe merült. 

Iggy az új dalokat szerette volna élőben is bemutatni, azonban úgy látszik, a közönség már nem kíváncsi a Fancy rapperére: a Live Nation hivatalos közleményben adta ki, hogy érdeklődés hiányában elmarad a Bad Girls névre keresztelt 21 állomásos turné, ami október végén startolt volna Észak-Amerikában. 

A szőke díva elmondása szerint a döntés nem az ő kezében volt, de igazodva a kialakult helyzethez bízik abban, hogy hamarosan ismét színpadra állhat. „Higgyetek nekem, nagyon vártam ezt a turnét… és nagyon csalódott vagyok, hogy idén ez nem fog összejönni. A döntést nem én hoztam, de bízom abban, hogy hamarosan személyesen is találkozunk. Szeretlek titeket!” - nyugtatta követőit Twitteren. 

(billboard.com) 

2018.10.08