Megvádolták a Bullock férjére támadó őrült rajongót
Súlyos testi sértésre irányuló támadással és zaklatással vádolják azt a nőt, aki a múlt hónapban próbálta meg elütni Sandra Bullock férjét, a tévésztár Jesse Jamest.

Az 56 éves Marcia Valentine-ra akár 4 év 8 hónapig tartó börtönbüntetés is várhat, amennyiben a bíróság bűnösnek találja, amiért idén áprilisban három-négy alkalommal próbált áthajtani Jamesen Mercedesével (egyszer sem sikerült neki). 

A támadás során sem a szintén a helyszínen tartózkodó Bullock, sem férje nem sérült meg, viszont az esetet végignézte James 10 éves fia is. Valentine állítólag elmenekült, mielőtt a hatóságok a tett színhelyére érkeztek volna, de már másnap elkapták, őrizetbe vették, majd később 25 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték. 

Az őrült nőnek a jövő hét folyamán kell a bíróságon megjelennie, hogy hivatalosan feleljen a vádakra. Akárhogy is dönt azonban a bíróság, annyi már most biztos, hogy Marcia Valentine három éven keresztül nem kerülhet 500 lábnál (150 méternél) közelebb a színésznőhöz és családjához. Mint arról már beszámoltunk, Bullock távoltartási végzés elrendelését kérte a gyilkos kedvű rajongóval szemben, melyet múlt hét pénteken meg is ítélt egy bíró. 

(wenn) 

2007.05.19