Őrült, dilis, szerelem.: részletek a filmből
A múltkori előzetes után ezúttal nem egy, hanem mindjárt három, magyar felirattal ellátott összeállítást kaptunk a Ryan Gosling és Steve Carell főszereplésével készült romkom, az Őrült, dilis, szerelem. legviccesebb jeleneteiből.

Mint arról már írtunk, a film főhőse Cal Weaver (Carell), aki már mindent megkapott az élettől, amit akarhat: jó munka, szép ház, aranyos gyerekek – méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy felesége megcsalta és válni akar, hirtelen minden átalakul – egy egészen új típusú életté. 

A férfi szabad estéit ezentúl egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumás Jacobbal (Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába. Ám szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia – miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán akarja-e az új életet... 

A lentebb látható három, 1-2 perc hosszúságú filmklip a vígjáték címének egy-egy szavát, azaz az őrültet, a dilist és a szerelmet járja körbe. A teljes művet – melyben a felsoroltakon kívül játszik még Emma Stone, Marisa Tomei és Kevin Bacon is, a rendezők pedig az I Love You Phillip Morrist is jegyző Glenn Ficarra és John Requa – szeptember 1-jén mutatják be a magyar mozik. 

(InterCom)

2011.07.25