Új Majmok bolygója: két filmklip
Mint arról már beszámoltunk, augusztus 18-án érkezik a magyar mozikba A majmok bolygója-franchise újabb darabja, A majmok bolygója – Lázadás c. előzményfilm. Addig is megnézhetünk két részletet is belőle, melyek elé Andy Serkis, ...

...a főkolompos majmot, a majmok későbbi vezérét, a főemlőslázadás kirobbantóját, a Caesar nevű csimpánzot alakító angol színész mond rövid bevezetőt. A két, magyar feliratos kisfilm körülbelül másfél-másfél perces. Az egyik (ÉbredésThe Awakening) azt a részletet mutaja A majmok bolygója - Lázadásból, amikor Caesar kiszabadítja magát ketrecéből, majd eljuttatja társaihoz azt a szérumot, amitől mind okosabbá válnak (ezt követően, ennek következtében törhet ki egyébként a majmok forradalma). 

A másik videóban (Well Integrate Him) a filmnek azt a jelenetét láthatjuk, melyben a fiatal tudós (James Franco) és a gyönyörű állatorvosnő (Freida Pinto), akik korábban magukhoz vették az egy laborból kimentett Caesart, kénytelenek egy menhelyre vinni kedves majmukat. A rövid részlet a búcsú szívbemarkoló pillanatait mutatja. 

(InterCom)

2011.08.05