Krokodil Dundee Los Angelesben

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (17)
Te jó isten, már az első rész is de szar volt! Olyat is csak a 80-as években lehetett megengedni, az biztos! De arra nagyon kíváncsi lennék, hogy kinek jutott eszébe, hogy egy harmadik(!) részt is kell készíteni a még rosszabb második után?
Biztosan valamelyik Los Angeles-i pénzládának, akinek az épületét mutogatják végig a cellulózon. Na mindegy, régi ismerősünk, Krokodil Dundee (se nem kemény, se nem vicces, de legalább jó ráncos) „azt hallotta, hogy vad az élet Los Angelesben. De nem gondolta volna, hogy ennyire” És ezt így leírják! Biztosan poénos. „Krokodil Dundee többé-kevésbé békésen éldegél a dzsungelben, kivéve, mikor éhes krokodilok harapják darabokra alóla a csónakját”. Pfff. Egy napon társát, Sue-t Los Angelesbe hívja médiacápa édesapja, aki egy kényes üggyel akarja megbízni: egy producer viselt dolgairól kellene oknyomozó riportot írnia.
 
Még jó, hogy az oknyomozó riportokra úgy szokták hívni az embert. Főleg az apja. Sue-nak sikerül protekciót szereznie Krokodil Dundee számára is, aki állatidomárként dolgozhat majd az emlegetett producer stúdiójában. A munka nem is lenne olyan rossz, de az, ami előtte és utána történik, az kergeti igazán az őrületbe hősünket és környezetét. „A kocsmában például nem annyira barátságosak az emberek, ez hamar kiderül számára...” Hát ennyi. Ezt bírták. Nem mintha nem lenne elég, hiszen tudom, mire számíthatunk.
háopépé
2006.12.18
|
Crocodile Dundee in Los Angeles
amerikai-ausztrál vígjáték, 92 perc, 2001
Rendező:

Simon Wincer

Színész:

Paul Hogan
(Michael J. 'Krokodil' Dundee)

Linda Kozlowski
(Sue Charleton)

Jere Burns
(Arnan Rothman)

Jonathan Banks
(Milos Drubnik)

Aida Turturro
(Jean Ferraro)

Paul Rodriguez
(Diego)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.